Actualitate

Elena Merișoreanu și Angela Rusu, în centrul unui scandal fără precedent. De la ce a pornit totul

Publicat: 01 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Merișoreanu și Angela Rusu în centrul unui scandal fără precedent. De la ce a pornit totul
Angela Rusu a lansat acuzații dure la adresa Laurei Lavric și a Elenei Merișoreanu

Elena Merișoreanu și Angela Rusu sunt în centrul unui scandal fără precedent, în urma unor unor afirmații cu privire la lipsa talentului. Atacurile inițiale au venit din partea ardelencei Angela Rusu, care și-a jignit mai multe colege de breaslă. Astfel, Elena Merișoreanu nu a vrut să-i rămână datoare și a făcut-o praf pe artista din Ardeal.

Angela Rusu a provocat un adevărat scandal în lumea muzicii populare românești. Recent, fiind invitată la o emisiune televizată, vedeta a lansat acuzații dure la adresa unor colege de breaslă. Când a fost întrebată de moderator care sunt vedetele ce nu prea au talent muzical, Angela Rusu le-a nominalizat pe Elena Merișoreanu și pe Saveta Bogdan. Nu în ultimul rând, ea a mai spus despre Laura Lavric că este „perversă și rea”.

Elena Merișoreanu și Angela Rusu, în centrul unui scandal fără precedent

Acestea fiind spuse, reacția colegelor sale nu a întârziat să apară. Astfel, Elena Merișoreanu, auzind aceste afirmații din partea Angelei Rusu, nu a mai stat pe gânduri și a făcut-o praf pe artistă. Artista populară a luat foc atunci când a auzit ce a putut să spună Angela Rusu despre ea, dar și despre celelalte colege de breaslă.

Interpreta de muzică populară a ținut să precizeze că artista din Ardeal nu este în măsură să îi evalueze ei talentul muzical. Mai mult decât atât, vedeta susține că nu vrea să îți bată capul cu o astfel de persoană, așa cum este Angela Rusu.

„Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă. La noi există o vorbă din bătrâni: «când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!» Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare. Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș”, a declarat Elena Merișoreanu.

Angela Rusu, despre Laura Lavric

Angela Rusu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Cântăreața de muzică populară a explicat de ce e certată cu Laura Lavric, pe care a criticat-o în termeni duri.

În cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” din emisiunea lui Cătălin Măruță, Angela Rusu a primit o întrebare neașteptată. „Cine crezi că este cel mai prefăcut cântăreț de muzică populară”, a fost întrebarea care a stârnit-o pe Angela Rusu. Cântăreața de muzică populară nu a stat mult pe gânduri și a spus: Laura Lavric.

„Am avut un scandal monstru. Chiar colegii tăi m-au sunat, pentru un spectacol la Roma, pentru că eu eram un pic mai mare pe afiș decât ea, și a făcut mare scandal și a vorbit foarte urât la adresa mea și ce cânt, că nu știu să cânt, că nu a auzit de mine”, a precizat Angela Rusu.

Adauga un comentariu