Cancan

Emily Burghelea a aflat sexul copilului. Fosta asistentă de la Acces Direct urmează să nască în curând

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emily Burghelea a aflat sexul copilului. Fosta asistentă de la Acces Direct urmează să nască în curând
Emily Burghelea a ales o manieră inedită pentru a dezvălui sexul copilului pe care urmează să-l nască

Frumoasa blondină Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea și de curând a aflat sexul copilului care urmează să se nască în februarie. Secretoasă nevoie mare, până și sarcina a ținut-o ascunsă multă vreme, abia de curând făcând marele anunț. Astfel, ea a anunțat că va dezvălui dacă este fată sau băiat în direct la Teo Show.

Emily Burghelea a decis să afle ce sex are copilașul din pântece deoarece în mai puțin de două luni urmează să nască. Frumoasa blondină este în al nouălea cer după ce a aflat dacă va avea o fetiță sau un băiețel. Deși, inițial nu își dorea sub nicio formă să știe decât în momentul în care va naște, Emily și soțul ei, Andrei, s-au răzgândit cu doar două luni înainte că bebelușul să vină pe lume. Și aceasta deoarece au considerat că este normal până la urmă să afle vestea ca să știe cum se vor pregăti în timpul rămas până la naștere.

Emily a mai povestit faptul că și prietenii, mai ales cei virtuali, au tot insistat că ea să afle sexul copilului. Așadar, focoasă blondă nu îi va mai ține pe jar și a mers la medic pentru a afla dacă va avea un băiețel sau o fetiță.

Emily Burghelea a aflat sexul copilului

Emily a anunțat în urmă cu câteva săptămâni marea veste că este însărcinată deși ea știa cu aproape șapte luni înainte. Frumoasă finalista „Bravo, ai stil! All Stars” a dezvăluit cât de greu i-a fost în ultimele luni să țină secretul deoarece burtică începuse să se vadă. Mai mult, toate trucurile la care a apelat nu mai făceau față. Chiar și în videoclipuri și la filmările Revelionului Kanal D, Emily a știut cum să își ascundă sarcina încât a trecut aproape neobservată. Astfel, Emily este extrem de emoționată să anunțe într-un mod unic dacă va avea fetiță sau băiețel.

Astfel, Emily Burghelea a ales un mod inedit pentru a face marele anunț despre bebelușul ei.

„Băiețel sau fetiță? Știu că sunteți curioși și vreți să aflați dacă în pieptul bebelușului nostru bate o inimioară de fetiță sau una de băiețel așa că v-am pregătit o mega surpriză! Deși eram hotărâți să aflăm la naștere ce o să fie, am cedat insistențelor celor din jur… mai ales a părinților care voiau neapărat să știe! AM AFLAT! Și pentru că nu ne plac lucrurile obișnuite, vom face anunțul într-un mod unic! Este vorba despre un clip pe care îl vom postă pe canalul meu de YouTube, în direct la Teo Show, astăzi, de la ora 15:00! Practic, vom da post videoclipului în timp ce suntem în direct în emisiune! Fiți pe faza, guys! O să vă placă la nebunie!”

Așadar, Emily Burghelea dezvăluie sexul copilului în emisiunea Teo Show, ediția de luni, 18 ianuarie 2021.

Adauga un comentariu