BZI LIVE

LIVE VIDEO – Emisiune BZI LIVE în care este invitat pictorul Cezara Moraru, artistul care oferă o frumoasă și originală viziune asupra vieții prin creațiile sale – FOTO

Publicat: 21 mart. 2021

Luni, 22 martie 2021, începând cu ora 13.00, în Studioului BZI LIVE este programată o ediție interesantă. Invitat este pictorul Cezara Moraru, artistul care oferă o frumoasă și originala viziune asupra vieții prin creațiile sale.

Pe de alta parte, acesta va participa la o noua emisune-dialog în cadrul căreia vor fi abordate elemente ce țin de creațiile sale, sursa de inspirație, universul artistic, viziunea sa pe acest plan, expozițiile organizate și viitoarele proiecte. De asemenea, despre experiențele sale personale, aspirațiile și proiectele pe care le are în plan vor fi alte puncte avute în vedere.

„Fac Artă din dorința de a exprima ceea ce gândesc și ce simt”

Asa cum ea însăși mărturisește, Cezara Moraru face Arta tocmai pentru a exprima și transmite publicului ceea ce gândește și simte! A terminat Facultate de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași, limbi straine, un master de Limba, literatura si civilizatie hispano-americana, dar si Facultatea de Arte Vizuale, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” (UNAGE), sectia de pictura.

„Voi continua cu un doctorat in pictura. Fac Arta din dorinta de a exprima ceea ce gandesc si ce simt, sunt o fire energica, lucrez mult si imi place sa fiu mereu conectata la ceea ce se intampla in jurul meu, iar Arta este un bun prilej de a ma tine vie intr-o lume care devine usor, usor robotizata… Cred ca Arta ar trebui inteleasa de spatiul romanesc, mai mult decat din perspectiva estetica si incerc sa ma implic in diferite activitati care sustin si incurajeaza Artele. Un exemplu sunt Atelierele de pictura pentru adulți – Kreativis, unde desfarsor ore de pictura saptamanal”, transmite Cezara Moraru.

Despre toate acestea și multe alte momente motivaționale si elegante doar în aceasta producție social media BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu