BZI LIVE

LIVE VIDEO – Emisiune interactivă la BZI LIVE. Col. Ionuț Grădinaru, șeful ISU Iași, va prezenta detalii despre activitatea instituției în plină pandemie de Covid-19 – FOTO

Publicat: 04 iun. 2020

O nouă emisiune de larg interes în studioul BZI LIVE. Vineri, 5 iunie, cu începere de la ora 13.00, în platoul emisiunii va fi prezent col. Ionuț Grădinaru șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași. Invitatorul moderatorului Roxana Caraiman va prezenta pe larg detalii despre activitatea Inspectoratului ieșean în perioada pandemiei de Covid-19, modul cum s-a organizat instituția în această perioadă, dar și alte aspecte ce țin de intervențile pompierilor ieșeni de la începutul anului și până în prezent. Totodată, șeful ISU Iași va evidenția în cadrul emisiunii moderate de Roxana Caraiman și măsurile luate de Inspectorat pentru prevenirea incendiilor şi a dezastrelor la nivelul judeţului Iași.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.





Adauga un comentariu