Prima pagină » International » Este doliu în lume fotbalului! Un portar îndrăgit a încetat din viață la 26 de ani

Este doliu în lume fotbalului! Un portar îndrăgit a încetat din viață la 26 de ani

16 iun. 2024, 12:40,
BZI.ro, în International

Lumea fotbalului este în doliu! Un portar îndrăgit s-a stins din viață la vârsta de 26 de ani. Vești proaste pentru fanii din Muntenegru. Iată despre ce tânăr talentat este vorba.

Lumea fotbalului este în doliu după ce Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului și al echipei Millwall din liga secundă engleză, a murit brusc la vârsta de doar 26 de ani, a anunțat clubul într-un comunicat oficial citat de EFE și Agerpres.

Un portar a murit

Federația de fotbal din Muntenegru a confirmat că Sarkic a fost găsit fără viață în apartamentul său din Budva sâmbătă dimineața, într-un incident tragic care a șocat întreaga comunitate fotbalistică.

Născut în Anglia, dar reprezentând cu mândrie Muntenegru pe terenul de joc, Sarkic a jucat ultimul său meci pentru națională pe 5 iunie în fața Belgiei, meci încheiat cu scorul de 0-2 în favoarea belgienilor, conform BBC

Tânărul portar a fost adus la Millwall în vara trecută de la Wolverhampton Wanderers și a apărat poarta echipei în 33 de meciuri în sezonul recent încheiat. Fratele său geamăn, Oliver Sarkic, continuă să activeze în fotbal ca mijlocaș ofensiv la echipa FC Decic din Muntenegru.

S-a stins din viață un compozitor legendar

Mark James, compozitorul genial care a dat viață unor hituri memorabile precum „Suspicious Minds” și „Hooked On A Feeling”, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, pe 8 iunie 2024, la domiciliul său din Nashville.

Câștigător al premiului Grammy și recunoscut ca unul dintre cei mai importanți compozitori ai secolului de către Broadcast Music (BMI), Mark James și-a lăsat amprenta profundă în industria muzicală cu melodiile sale care au devenit coloana sonoră a inimilor îndrăgostiților din generații întregi.

Piesele sale celebre, precum „Suspicious Minds”, „Hooked On A Feeling” și „Always On My Mind”, au fost adorate și reinterpretate de artiști contemporani și au rămas nelipsite din coloanele sonore ale unor filme iconice, inclusiv „Reservoir Dogs” și „Guardians Of The Galaxy”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *