Local

Exclusiv! Descoperire macabră! O femeie a fost găsită moartă, dezbrăcată şi plină de sânge pe un câmp din Iaşi – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 ian. 2020

UPDATE: Femeia a fost găsită pe un câmp din aproprierea cartierului Dalas din Iaşi. Corpul prezenta urme de violente. Femeia era plină de sânge, mai ales în zona genitală. Identitatea persoanei este necunoscută.

Știre inițială: Descoperire macabră în municipiul Iaşi. O femeie dezbrăcată a fost găsită moartă. Momentan nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs tragedia. Cadavrul a fost descoperit în cartierul ieşean Dalas. Criminaliştii şi poliţiştii sunt prezenta la faţa locului.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii
  • Pentru transportul unui trup indiferent de situatie, se pot folosi targi speciale cu manere, nu tarata ca pe un gunoi. Astfel se face normal necropsia trupului decedat, fara a mai adauga alte elemente din timpul transportului.

  • Criminali destui are Iasul liberi sub cerul plin de stele. De fosti recividisti periculosi e plin ochi. De oameni foarte violenti mai ales la bautura la fel. De hoti si raufacatori la fel. E doar o liniste aparenta in oras. Politia Locala uneori se dovedeste a fi fix ca un personaj din benzile de desene animate. Si au salarii de la 3000 ron in mana in sus pe luna!

  • Politia locala apara si pazeste tiganii care fac contrabanda cu tigari in piata nicolina. Tot ei au grija de masinile stationate in lipsa parcarilor, sa puna amenzi. Gloria lor e tripla: amanta dorohoianului, parcul Copou cu busturile si crima, spargerea dughenelor de pe pietonal. Bravoooooo.

  • Infractionalitatea a atins cote inimaginabile! Iar ăsta se intampla pe fondul defectuos al atribuțiilor politiei, parchetului, dar și al seriozității actului de justiție. Mai exact a pedepselor foarte mici aplicate. Deja infractorilor si derbedeilor nu le mai este frică de actul de justiție! Iar ăsta este foarte grav! S a ajuns prea departe cu drepturile si libertățile fundamentale! Chiar prea departe! E plin orașul de tâlhari, hoți, camatari, dealeri de droguri, videochat-uri si nu in ultimul rand de tot felul de indivizi foarte periculoși! Increderea in autoritățile statului si justiție este scăzută foarte tare, aproape de limita zero!

  • Eu ma intreb ce face politia nationala ? Ca ei sunt ” meseriasii „…. Va spun eu : se duc doar la apelurile de la 112 …si in rest, nik ! Nu-i vezi , pur si simplu ! Si au si dreptul si puterea sa faca ordine in Iasi ! Nu politia locala se ocupa de criminali, de hoti de bisnitarii de la piata Nicolina ! Politia nationala are puterea de a destructura acele retele de bisnitari …dar nu se vrea ! Si daca tot nu face nimic , atunci arunca pisica in curtea politiei locale !

Adauga un comentariu