Actualitate

Explicaţia şocantă unui deputat USR-PLUS pentru morţile unor preoţi: Au crezut că Dumnezeu îi apără de virus

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Explicaţia şocantă unui deputat USR-PLUS pentru morţile unor preoţi Au crezut că Dumnezeu îi apără de virus
Cristina Prună, deputată USR-PLUS cu declarații șocante despre preoții care au murit

Dezinformare grosolană la o televiziune naţională. Un deputat USR-PLUS a făcut o afirmaţie şocantă legată de decesul unor preoţi. Fără a prezenta vreo dovata, deputata a explicat că unii preoţi au decedat pentru că au crezut că Dumnezeu îi apără de virusul COVID-19.

Declaraţia este cu atât mai şocantă cu cât, deputatei nu i s-a cerut să prezinte dovezi care să vină în sprijinul afirmaţiei făcute.

Motivul pentru care au muriţi preoţi infectaţi cu COVID-19: Au crezut că Dumnezeu îi apără de virus

Motivul prezentat de deputată este unul ireal şi cu adevărat şocant. Aceasta crede că preotii care au murit după infectare cu COVID-19 au murit pentru că nu au purtat mască şi pentru că au crezut că Dumnezeu îi apără de virus

”Au existat preoți care au decedat pentru că nu au purtat mască, au crezut că Dumnezeu îi apără de virus”, a declarat Cristina Prună, deputată USR-PLUS, fără ca moderatorul să îi ceară, așa cum este deontologic, o probă în sprijinul afirmațiilor sale care sunt, evident, false.

Dacă e să ne gândim că în România, până la ora actuală au murit 17.841 de persoane, declaraţia este cu adevărat aberantă şi nu face cinste unui om politic.

Nu sunt singurele declaraţii şocante făcute de membrii USR-PLUS

De-a lungul timpului, o multitudine dintre USR-isti s-au făcut remarcaţi în spaţiul public nu prin proiectele pe care aceştia le-ar avea pentru bunul mers al ţării ci pentru declaraţiile şocante făcute în spaţiul public. Multe dintre declaraţii au făcut împotriva bisericii. De exemplu, deputatul USR Iulian Bulai afirma că Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news, mituind martorii şi promovând un mesaj fals…

„Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Mituind martorii şi promovând un mesaj fals. Se întâmplă asta şi în zilele de astăzi. La tv sau pe stradă, sau în Parlament. Fenomenul e vechi de când lumea. Iată că întâmplarea de la Ierusalim de acum 2000 de ani a schimbat lumea şi oamenii, iar tentativa de fake-news a rămas doar o încercare nereuşită de cosmetizare a adevărului”, scria Bulai pe contul lui de Facebook.

 

Adauga un comentariu