Titlurile zilei

EXPLOZIV. Ruptură totală în PSD. Liderul care l-a atacat pe Maricel Popa rupe tăcerea definitiv. Adevărul despre scandalul momentului: „Sunt femei care fac orice numai să nu fie trimise în biroul lui”

Publicat: 11 mai 2020

Se ascut în continuare săbiile în interiorul organizației județene a PSD Iași. Acuzațiile lansate vinerea trecută de consilierul județean Mihaela Ivancia la adresa lui Maricel Popa, președintele filialei, nu au rămas fără urmări. Maricel Popa a reacționat și a susținut că o va acționa în instanță pe Mihaela Ivancia pentru atacurile la persoană. Deranjat că Mihaela Ivancia a spus adevărul despre activitatea sa în partid și în Consiliul Județean, a fost rândul lui Popa să iasă la atac. Șefa organizației de femei nu s-a lăsat și a anunțat că nu va ceda presiunilor acestuia

Scandal necontenit în organizația județeană a PSD Iași. Declarațiile făcute de consilierul județean Mihaela Ivancia la adresa lui Maricel Popa, președintele organizației județene, nu au rămas fără urmări. Maricel Popa a convocat sâmbătă o ședință restrânsă a Biroului Permanent Județean (BPJ) la care au participat câteva persoane. Pe ordinea de zi a fost atins și atacul Mihaelei Ivancia, cea care este și președintele organizației județene de femei a PSD Iași. S-a decis ca reacția alesului județean să fie analizată într-o ședință a Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj din cadrul PSD Iași. După ce șefa organizației de femei nu a mai rezistat atacurilor interne ale lui Popa l-a adresa sa, aceasta a răbufnit public și i-a cerut demisia din calitatea de șef al filialei, prezentând pe larg mai multe episoade din cadrul Consiliului Județean.
Ulterior, Maricel Popa a anunțat că o va acționa în instanță pe Mihaela Ivancia.

„Pentru acuzele care mă vizează personal am discutat deja cu avocatul și vom înainta o plângere în instanță. Sunt afirmații grave care trebuie probate. În schimb, colegii mei au propus ca acest caz să fie analizat imediat ce va fi posibil de Comisia de Etică și Integritate din cadrul PSD Iași”, a susținut Maricel Popa.

Angajații din CJ tremură de frica lui Maricel Popa

Cu toate acestea, Mihaela Ivancia a arătat că nu a spus nimic neadevărat și că poate proba toate acuzațiile formulate la adresa lui Maricel Popa.

„Este libertatea lui să facă ce vrea. Poate să mă acționeze în instanță, dar tot ceea ce am spus eu este acoperit. Nu am inventat nimic, nu am băgat nimic de la mine, sunt oameni dispuși să dea declarații față de ceea ce am spus eu acolo. Că nu știe să-și respecte întâlnirile, că eu nu am reușit să mă întâlnesc cu el. Deși am avut atât de multe întâlniri stabilite cu el, mă lasă să aștept ca prostul și o oră. Nu sunt singura în situația aceasta.

Își tratează subalternii ca pe niște vasali, iar asta este foarte adevărat. Sunt o mulțime de oameni din Consilul Județean care se plâng de el. Sunt femei care au spus că fac orice în Consiliu numai să nu fie trimise în biroul lui. Le aruncă în cap cu obiecte. Asta este atitudine de om civilizat? Toate acestea pot fi probate”, a spus Mihaela Ivancia.

Decizie în BPJ în lipsa Mihaelei Ivancia

Sâmbăta trecută, Maricel Popa a convocat o ședință la sediul PSD la care au participat doar câteva persoane cu funcții în filială. Ieri, acesta a susținut că ședința s-a ținut online, ceea ce nu este adevărat. Pe de altă parte, Mihaela Ivancia a menționat și că dacă tot s-a discutat despre cazul ei, ea nu a fost convocată la întâlnire pentru a-și proba afirmațiile.

„Tot ce am spus poate fi demonstrat. Nu am făcut niciun fel de afirmații inventate, nu am lovit pe nimeni. Am pus pe tapet lucruri pe care toată lumea le știe, toată lumea le cunoaște și toată lumea le vorbește pe la colțuri. Îmi reproșează că nu am vorbit în interiorul partidului. Ieri (sâmbătă, 9 mai- n.r.) putea să mă cheme să vorbesc acolo. De ce nu m-a chemat? Maniera aceasta de acum se întâmplă întotdeauna. Nu fac parte din nicio conspirație. Este mai ușor să crezi că există o conspirație împotriva ta decât să vezi realitatea că nu ești în stare să faci nimic.

Atac la instituțiile de cultură

În urmă cu câteva săptămâni, Maricel Popa a luat banii de la instituțiile de cultură și le-a lăsat în moarte clinică. Ba mai mult, a încercat să forțeze nota și să-i determine pe managerii instituțiilor să accepte un regulament prin care puteau suspenda contractele angajaților. Mihaela Ivancia, președintele Comisiei de Cultură din Consiliul Județean, s-a opus, iar proiectul a fost scos de pe ordinea de zi a ultimei ședințe de plen.

„E mai simplu să spui că e vreo comandă, dar nu e așa. Am răbufnit după atâția ani de înghițit mizeriile lui. De ce acum? Pentru că am stat cuminte. Am tot spus să-l las în pace, că-mi termin mandatul de consilier județean și mă retrag eu. Dar cu toate acestea încă mă mai atacă. După ce am avut discuția cu proiectul de la comisiile de cultură, pe care a vrut să-l bage și l-a scos pentru că a ieșit scandal, el mă acuză pe mine. A spus că din cauza mea s-au întâmplat toate acestea. Normal că din cauza mea, pentru că sunt președintele Comisiei de Cultură și am atras atenția asupra gafelor pe care le face în fața culturii? Când am luat atitudine, a început să mă împroaște pe la spate”.

Maricel Popa, artizanul excluderii primarului Mihai Chirica

Mihaela Ivancia a arătat că actualul lider al PSD Iași vrea să facă exact ce a făcut în 2017 cu primarul Mihai Chirica, viceprimarul Gabriel Harabagiu și fostul deputat Sorin Iacovan, îndepărtați din filială la presiunea acestuia.

„Am mai discutat cu colegii, am văzut că sunt oaia neagră, că în mine vrea să dea. Eu nu vreau să plec din partid. Dacă o să mă dea afară din partid, se va repeta istoria. Tot din cauza lui s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum câțiva ani cu primarul Mihai Chirica, viceprimarul Gabriel Harabagiu și cu Sorin Iacoban. Atunci, tot la comanda lui s-au întâmplat toate acestea. El caută conspirații, e mai simplu așa. Eu nu fac parte din nicio conspirație. E o realitate care se întâmplă în partid și pe care o băgăm sub preș. Nu putem fi uniți în jurul unui rău care ne trage în jos. Nu vreau să stau în spatele unuia care nu știe să citească. Să învețe să citească și apoi să stea de vorbă cu mine”, a mai menționat Mihaela Ivancia.

Comentarii
 • Vreau să remarc doar atât : În actualul PSD Iași condus de Popa Maricel și camarila sa primitiv masculină, misoginismul este ridicat la rang de virtute. Cazul Mihaelei Ivancia spune totul despre gândirea retrogradă ce a pus stăpânire pe filiala PSD Iași. Nu pot să cred câ în secolul XXI într-un oraș cultural poate exista un asemenea primitivism de tip tribal ! Maricele, Femeia nu este o uzină privatizată în mod dubios sau un avion ! ARAGAZ TREBUIE INTERNAT MAI REPEDE LA FĂRĂ CLANȚĂ SAU BĂGAT LA PUȘCĂRIE !

 • Mihaiela de ce amprosti cu noroi ? Nu e nimic adevărat din ce Spuneti, in acest mandat Iasul a primit mai multi bani decat an toata perioada din 90 pana an 2016. Probe !

 • DL POPA consider cel mai slab presedinte c.j iar echipa lui un dezastru vezi o regie de cine si cum e condusa vezi angajari si fct. aparute pt mofturi (uni fac riduri daca fac servici in anumit program) alti nu stiu pt ce iau bani.

 • Văd ca dna Ivancea nu spune nimic concret și e singură,dar singură de tot! Sa vii să spui ca Chirica și comp au fost dați afară la presiunea lui Popa e clar ca dna e dirijată și împinsă din spate de Chirica și grupările ostile PSD!Dna Ivancea,chiar nu sunteți in măsură să o faceți pe-a liderul! Unde erați când Chirica înjură partidul,când rupea hălci din partid,când dorea sa desființeze organizatia municipală etc? Dacă Chirica nu a reușit și s-a umplut de ridicol,cum va închipuiți dvs ca cineva o sa vă urmeze???Nu ați făcut nimic altceva decât sa rupeți % din PSD ( insignifiante) facă d jocul CHIRICA-ALEXE -PNL! Mergeți la ei ! Drum bun!

 • Un fost
  Țigănie pe fata. Cu poalele-n cap. Mai lipsește scandalul sexual,dar probabil ca este in construcție pentru zilele următoare. Oare ce grei PSD or fi fost refuzați de maricel ? Draga măricele,poate ar fi bine sa fii sincer și curajos și sa spui lumii adevarul cât mai ai timp sau sa te îmbolnăvești de covid . Esti demn de mila.

 • Un fost
  Țigănie pe fata. Cu poalele-n cap. Mai lipsește scandalul sexual,dar probabil ca este in construcție pentru zilele următoare. Oare ce grei PSD or fi fost refuzați de maricel ? Draga măricele,poate ar fi bine sa fii sincer și curajos și sa spui lumii adevarul cât mai ai timp sau sa te îmbolnăvești de covid . Esti demn de mila.

 • Maricele asteptam sa mergem la instanța. Suntem câteva doamne care au trăit momente jenante în biroul tau. Sa vezi atunci realități publice cand presa va reda declarații făcute sub jurământ.
  Ca bărbații din CJ nu au curajul nostru.

 • Un fost
  Țigănie pe fata. Cu poalele-n cap. Mai lipsește scandalul sexual,dar probabil ca este in construcție pentru zilele următoare. Oare ce grei PSD or fi fost refuzați de maricel ? Draga măricele,poate ar fi bine sa fii sincer și curajos și sa spui lumii adevarul cât mai ai timp sau sa te îmbolnăvești de covid . Esti demn de mila.

 • Nu e Aurica, aia nu știe să scrie la calculator ! E nebunul de Laiui, care semnează în fel și chip pentru a-l proslăvi pe retardul de Popa.

 • Pe matracuca aia de la cabinet adusa de la aragaze, care freacă toată ziulica menta și pe care o plătești cin bugetul CJ cu spor de proiecte, ce zici?

 • Vă reamintesc că ieri spitalul de la Lețcani trebuia dat în folosință. Dar Maricel preferă să agreseze femei onorabile ca Doamna Ivancia în loc să facă treabă. Este un circar nebun !

 • ATENTIE!!! PUPUCUR LAICU(PCRLAICU) transmite mesaje de amenintare si intimidare sustinatorilor doamnei Ivancea , BIPOLARUL acesta trebuie retras din viata publica si internat de URGENTA LA GRAJDURI, cat mai sunt locuri disponinile.

 • Mulțumesc frate de veste ! E O VESTE MINUNATĂ CĂ MUGUREL A A AJUNS LA DILIBAU, DAR DE CE NU I-AU CONFISCAT ȘI TELEFONUL ACESTUI MOȘNEAG SCHIZOFRENIC ? NE-AM SĂTURAT DE 15 ANI DE CÂND FACE CIRC PE FORUMURI APĂRÂND TOATE ZDRENȚELE DIN PSD : NICHITA, POPA, OSTAFICIUC, GRAVILĂ, ETC.

 • In acest mandat Consilerii locali PSD, in frunte cu sforarul nr. 1 al iasului, nu au aprobat nici o ordine de zi a sedintelor ordinare, decat cu proiectele LOR sau sustinute de EI. Pentru ieseni nimic dar NIMIC..Daca pot face dovada unui singur proiect aprobat la care nu a intervenit ,,cineva” sunteti tari.Intrebarea de pe buzele consilierilor inainte de sedinte….La proiectul nr….a vb cu cineva, stie cineva ceva ? daca omul a depus cererea si asteapta rezolvarea ei pe cale legala ha ha ha….mult si bine.

 • ASEMENEA OAMENI CONDUC TARA ,INCEPAND DE LA PRESEDINTE .MAHALA TIGANEASCA .ISI PUN POALELE IN CAP SI SE SCUIPA .AU DISTRUS TOT CE AM LASAT PE MANA LOR IN 89 .MARICEL A DISTRUS TEHNOTONUL SI SRE SAFACEREA LUI ,ACOLO SI TOTI ABSOLUT TOTI INDIFERENT DE CULOARE N-AU FACUT DECAT RAU BIETULUI POPOR ROMAN ,IL SCUZ PE IOHANIS CA EL NU ESTE ROMAN ,ESTE URMASUL LUI,,HITLER ,,DAR EI SUNT URMASII LUI STEFAN SI MIRCEA CEL BATRAN ,CARE L-AU INFRUNTAT PE MARELE BAIAZID CARE A VRUT SA-L UMILEASCA .ACEASTA HOARDA DE MAFIOTI CARE CONDUCE
  TARA RESPECT AU NUMAI PENTRU BANI ,O SPUNE UN OM DE 80 ANI ,EU CARE DUP 35 ANI MUNCA TRAIESC DINTR-O PENSIE MODESTA IAR EI AU PENSII SPECIALE .RUSINE ,MERITATI SCUIPATI PT MAHALAUA CARE O FACETI

 • Stimă pentru doamna consilier Județean, pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, acest Popa a făcut numai rău partidului, adevărat că s-au adus bani, dar a avut interes pentru că se știe bine ce comisioane se iau. Nu este singurul în partid care are un asemenea comportamentul și interese personale, mai sunt și alți lideri locali care îl urmează tras la indigo, ăștia nu au ce căuta într-un partid social, afară cu ei din partid.

 • Stimă pentru doamna consilier Județean, pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, acest Popa a făcut numai rău partidului, adevărat că s-au adus bani, dar a avut interes pentru că se știe bine ce comisioane se iau. Nu este singurul în partid care are un asemenea comportamentul și interese personale, mai sunt și alți lideri locali care îl urmează tras la indigo, ăștia nu au ce căuta într-un partid social, afară cu ei din partid.

 • Madam Mahala Ivancia este Calul Troian trimis de Chirica și ALEXE in PSD pentru a destabiliza Organizația! Orban a avut o întâlnire cu Chirica și ALEXE la vizita de acum doua săptămâni și ia dat dispoziție sa distrugă unitatea din PSD sa instige lumea împotriva lui Popa astfel încât sa ii facă culor lui ALEXE spre CJ omul fiind in cădere liberă! Chirica a găsit imediat matracuca asta incomstientă care e momită cu ceva contracte și preluarea filialei ieșene ( cum spera sa o pună Dancilă) ! De asemenea vor urma acțiuni răzlețe ale consilierilor locali și alt scandal generat de un senator care și el stă la potecuța! Nu e bun Popa,ok,dar tradătoarea asta care îl pupa-n fund pe Chirica nu merită să mai fie băgată in seamă ( oricum sa ajungi sa te laude toți dușmanii PSD e o performanța ce numai madam Mahala o putea atinge) de pesediștii serioși! Plecă madam Mahala că nu mai loc de întoarcere! Să-ți fie rusine!

 • POPA MARICEL LA PUȘCĂRIE PENTRU NOUA HOȚIE ORDINARĂ DE LA LEȚCANI ! ÎN CÂTEVA ZILE VINE DUBA DUPĂ TINE BANDIT NENOROCIT !

 • Sa nu uitati un amanunt. Aragaz il are (adus special) consilier personal chiar pe gigi dorohoianul. Adica, puteati sa va asteptati la un altfel de comportament ?

 • Aleasa Muihaela sa spuna cu cifre, date si locuri cea facut Popa Tehnotonul, ca sa nu ramana doar o razvratire a ei ca nu ia indeplinit cererile nonsexuale acest vremelnic Popa ca el nu mai poate si are atitea pe cap cu falimentele lui. Ii clar ca in spatele Muihaelei sta geologu lui peste Chirica, imobiliaru Boca numit mai recent si Cotizantu 100000 euro, crema de cur Ostaficiuc, hartia igienica Habarnagiu, tractoristu de BOIsteanu sefu lu Muihaela si toti consilierii locali vor sa dispara Popa tehnotonu ca sa ramina ei la butoane.

 • Alo, Popa, si eu sint membru BPJ, de ce nu m-ai chemat la sedinta? Iti e frica de primarii din judet? te-ai intalnit cu fix 8 oameni in sediul de pe stefan cel mare, ala nu e bpj tovarase presedinte. Cum poti sa ne faci de ras trimitind la presa comunicate cu minciuni? m-a sunat reporterul sa ma intrebe daca am fost la bpj, daca am stiut ca e bpj, daca am primit nu stiu ce chestie pe internet sa particip online. i-am zis ca nu, la fel au zis si ceilalti membri ai bpj.

 • OACHES SMARALDU=PUPCUR LAICU(PCR LAICU)
  Incepe BIPOLARUL sa dea din casa, text in delir tipic BIPOLARULUI se vede viceprimar lingusitorul baga BIPOLARULE baga CATE GAURI TE ASTEAPTA!

 • Vai ce tragedie, se bat de la ciolan… Puneți mâna la muncă măi împuțiților că eu îmi rup cârca 12 ore pe zi și ei beșesc scaunele prin birouri cu ochii pe ciolan ca pe butelie, nu le mai ajunge cât au delapidat banii pe care mi-i ia statul după o lună de trudă grea. Vedev-va-și pe listele de Covid la rubrica aia mai puțin numeroasă decât aia cu nu numărul de infectați (următoarea, fix înainte de cea cu nr de vindecați)

 • CAT A FOST PLIN BORCANUL CU MIERE NU SE RASUFLA NIMIC ACU’ VA ARUNCATI KKAT UNUL ALTUIA CU CHILOTII-N CAP.CAM ASA STA TREABA PE SCURT SI TOTUL PE BANII CONTRIBUABILIOR

 • Cu Harabagiu Vasile Labagiu viceprimar, m-am lamurit!!! Si Alexe Costel e tinar,cu viziune si idei. Eu cred mai mult in el si in seful de campaniei al domniei sale. Fortza PNL!!!

 • ps d aveti o singura sansa sa mai reveniti vreodata la putere si sa va aleaga oamenii – scuturati=va de hoti ,corupti ,mincinosi,comunisti securisti si tradatori de tara urgent ,e ultima carte ,de voi cei cinstiti ce mai sunteti in partid depinde ,altfel acest partid va fi aruncat la gunoi forever

 • Probabil ca se apropie alegerile ,de se cearta astia asa.Acum este bine sa-i triezi si sa dai ciurucurile deoparte.Sunt catva oameni pe la toate partidele,care sunt de buna credinta,in rest ar trebui facut curatenie in toate partidele.Ma uit cum ajung unii in functii inalte,precum ratatii Orban,Turcan,Grinda,Violeta lift,Catu,etc.

 • Bravo, Mihaela! Ești singurul bărbat din PSD. Niciunul dintre purtătorii de instalații ruginite nu a avut curajul sa l înfrunte pe Caricel. Acest mizerabil nu știe sa citească, sa lege 2 cuvinte. Își aduma rezultatele muncii altora. Este un obsedat sexual. PSD ul s a năruit cu Caricel sine oare f rău că un partid care cândva a fost pe culmi a ajuns la mana escrocilor. Cel mai prost președinte cj este Muicel Hopa. Reset PSD,. UIE Caricel!

Adauga un comentariu