Cancan ultimă oră

Fericire mare în Casa Regală a României! Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară

Publicat: 05 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fericire mare în Casa Regală a României Fostul Principe Nicolae și soția lui Alina vor deveni părinți pentru a doua oară
Fostul Principe Nicoale și soția sa, Alina Maria Binder, vor deveni părinți pentru a doua oară

Fericire mare în Casa Regală a României! Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina Maria, vor deveni părinți pentru a doua oară. Fericitul anunț a fost făcut în urmă cu puțin timp!

Casa Regală a României are motiv de sărbătoare! Fostul Principe Nicoale și soția sa, Alina Maria Binder, vor deveni părinți pentru a doua oară. Pe pagina oficială de Instagram a soției fostului Principe Nicolae apare anunțul fericit! Bebelușul va veni pe lume în primăvara anului 2022.

”În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă.

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder s-au căsătorit în 2018

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, s-au căsătorit în anul 2018, având o nuntă de vis la Sinaia. Fiul Principesei Elena și iubita lui s-au căsătorit civil în Anglia, iar pe 30 septembrie 2018 a avut loc și nunta, la Sinaia. Pentru luna de miere, ei nu au ales o destinație exotică, ci Delta Dunării. Ceremonia religioasă a celor doi de la Biserica Sf.Ilie a fost grandioasă, iar oamenii veniţi la faţa locului au putut vedea şi asculta slujba pe un ecran imens amplasat în curtea bisericii. Toată lumea a fost cu ochii pe ținutele celor doi miri regali. Alina Binder a optat pentru o rochie albă, simplă cu un voal lung. Fostul Principe Nicolae a ales un costum simplu, de culoare gri,  elegant şi rafinat. Alături de aceștia s-au aflat şi domnişoarele de onoare şi cavalerii de onoare. Dintre domnişoarele onoare a făcut parte şi sora fostului principe Nicolae.

Adauga un comentariu