Cancan ultimă oră

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol și-a cunoscut străbunica. Cum s-au desfășurat momentele emoționante

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol și-a cunoscut străbunica. Cum s-au desfășurat momentele emoționante
Smiley și Gina Pistol au dus-o pe fiica lor în vizită la străbunica ei

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au devenit părinți și simt acum că nimic nu le mai lipsește, pentru că își doreau de mult timp un copil. Proaspeții părinți petrec clipe de neuitat cu cea mică și nu ezită să împărtășească cu fanii lor toate bucuriile de care au parte.

Smiley și Gina, prima călătorie în trei

Smiley și Gina Pistol sunt foarte împliniți acum, de când a apărut în viața lor micuța Josephine. Ei își dedică tot timpul celei mici și învață mereu ceva nou. Deși sunt extenuați și cu greu mai au timp și de altele, nu se plâng și sunt foarte încântați de noua lor viață.

Deși sunt foarte deschiși față de fanii lor și îi țin mereu la curent cu ce fac, cei doi nu au pus încă poze cu fiica lor. Nu vor să o expună pe cea mică pe rețelele de socializare până când va ajunge la o vârstă potrivită. Mai mult, Josephine nu este încă botezată, acesta putând fi încă un motiv pentru care o feresc de ochii curioșilor, multe persoane ținând cont de această superstiție.

Josephine și-a cunoscut străbunica

Cu toate acestea, Smiley și Gina mai publică imagini subtile cu cea mică, dar sugestive, în care permit să se vadă doar anumite părți ale corpului. Cele două vedete au mărturisit că au plecat într-o mică excursie cu Josephine, care și-a cunoscut în sfârșit străbunica. Momentul a fost unul extrem de emoționant, având în vedere că Smiley este foarte atașat de bunica sa, care l-a crescut.

„Astăzi vă prezentăm în premieră «Noi trei și ziua». Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei”, a transmis Smiley într-un InstaStory, în drum către străbunica fiicei sale, Josephine.

Smiley și Gina se ocupă mai mult singuri de cea mică și nu vor să aibă prea mult persoane prin jur. Totuși, apropiații au făcut cunostință cu micuța și se pare că toată lumea este încântată de venirea ei pe lume, mai ales bunicii.

Adauga un comentariu