Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiicele Danei Roba, supuse expertizei psihologice! Au avut loc scene dramatice când micuțele și-au adus aminte de ziua în care Daniel Balaciu a încercat să le ucidă mama: „A început să plângă în hohote”

Fiicele Danei Roba, supuse expertizei psihologice! Au avut loc scene dramatice când micuțele și-au adus aminte de ziua în care Daniel Balaciu a încercat să le ucidă mama: „A început să plângă în hohote”

11 mai 2024, 10:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fiicele Danei Roba au ajuns astăzi în fața psihologului. Make-up artista își dorește cu orice preț ca fostul său soț să fie decăzut din drepturile părintești.

Dana Roba și fetițele sale au trăit o nouă zi plină de emoții, pentru că micuțele au fost supuse unei expertize psihologice, după ce make-up artista a susținut că se aflau în apartament în momentul în care fostul său soț, Daniel Balaciu, a încercat să-i ia viața lovind-o violent de mai multe ori cu un ciocan în cap. Scopul său este să-l decadă pe bărbat din drepturile părintești, fiind de părere că nu poate fi numit tată un om care a recurs la asemenea fapte.

În urmă cu puțin timp, Dana Roba a venit cu noutăți despre cazul său. Astăzi a venit rândul fetițelor sale să ajungă în fața psihologului, pentru a vorbi despre ziua în care tatăl lor a încercat să-i ia viața celei care le-a adus pe lume. Make-up artista a precizat că micuțele au rămas cu mari traume în urma evenimentului dramatic și că încă își aduc aminte de acele momente cumplite.

„Am fost cu fetele la expertiza psihologică pe care judecătorul meu a admis cererea mea ca fetele să fie supuse expertizei psihologice de către un psiholog profesionist, și da, fetele au fost audiate, fetele au fost de față.

Vreau să demonstrez în proces. Fetele au fost de față atunci când fostul meu soț, Daniel Balaciu, mi-a dat cu ciocanul în cap și a încercat să îmi ia viața. Vreau să vă spun că fetele au recunoscut și au spus totul către psiholog, iar psihologul mi-a spus că cu dovezile pe care le-a obținut de la copii astăzi va fi decăzut din drepturi”, a povestit Dana Roba în mediul online.

Dana Roba vrea cu orice preț să-l decadă din drepturile părintești pe Daniel Balaciu

Dana Roba își dorește să obțină custodia exclusivă a fetițelor sale, iar Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești. Make-up artista a menționat că i s-a rupt inima în momentele în care Celine a izbucnit în hohote de plâns în timpul expertizei psihologice.

„Eu asta îmi doresc, ca el să fie decăzut din drepturi și să câștig custodia copiilor, pentru că ce a făcut el este strigător la cer, iar eu sunt o mamă ca toate mamele care își iubesc copiii și pun mai presus decât orice. După Dumnezeu, sunt copiii mei.

Vreau să vă spun că și eu am rămas mască atunci când psihologa a întrebat-o pe Celine, iar Celine a început să plângă în hohote câteva minute încontinuu”, a mai spus Dana Roba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *