Local

Filiala municipală ALDE Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020. Viceprimarul Radu Botez va candida la Primăria Iaşi

Publicat: 06 aug. 2020
Filiala municipală ALDE Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020. Viceprimarul Radu Botez va candida la Primăria Iaşi
Filiala municipală ALDE Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020

Filiala municipală ALDE Iaşi şi-a lansat astăzi candidaţii la alegerile locale 2020. Lansarea oficială a candidaturilor celor de la ALDE Iaşi a avut loc pe esplanada Casei de Cultură „Mihail Ursachi” din Parcul Copou.

ALDE Iași și-a lansat candidații la alegerile locale 2020. Cine va candida pentru Primăria Municipiului

Viceprimarul Radu Botez va candida la Primăria Iaşi. Pe lista de Consiliul Local se regăseşte profesorul universitar Cătălin Onutu, prodecanul Facultăţii de Folosofie, Bogdan Stefanachi, dar şi antreprenorul Costel Irimia. Acesta va candida şi la şefia Consiliului Judeţean Iaşi din partea ALDE Iaşi.

De asemenea, pe lista organizaţiei ALDE Iaşi va fi şi Viorel Stoleriu, administratorul Şcolii de Şoferi Viovas. În lista se mai află Şimi Iancu, precum şi alte persoane care vor completa lista organizaţiei municipale.

„Vom prezenta cât de curând şi alte persoane care ne vor susţine pe diferite domenii. Se vor mai regăsi prof. Vasile Astărăstoaie, doctorul Mihnea Hurmuzachi , dar şi alţi membri ai comunităţii. Ne dorim o revitalizare din partea ALDE şi aşteptam acest lucru şi în alte organizaţii ale partidului.”, a menţionat Radu Botez, candidat ALDE la Primăria municipiului Iași şi liderul organizaţiei municipale.

Prima declarație a viceprimarului Radu Botez, viitor candidat la Primăria Iași

Viceprimarul Radu Botez a anunțat că va candida la Primăria Municipiului Iași, iar astăzi filiala ALDE Iași și-a lansat candidații pentru alegerile locale 2020, urmând ca în decurs de câteva zile să fie o lansare și la nivel județean cu lista consilierilor pentru CJ Iași.

De asemenea, Radu Botez a expus o serie de proiecte viitoare pe care împreună cu echipa sa le va pune în practică. Proiectele vizează fiecare domeniu important pentru ieșeni, de la infrastructură, mediu până la domeniul medical și transporturi.

„Va fi o lansare la nivel judeţean cu persoanele care vor fi pe lista de consilieri pentru CJ. Întâlnirea va fi organizată de Biroul Judeţean. Astăzi am discutat doar pe Biroul Municipial şi am ţinut să facem noi cei din municipiu. Oamenii au fost aleşi în primul rând pe criteriul profesionalismului. Avem pentru mai multe domenii câte o persoană reprezentativă, indiferent dacă persoana respectivă este profesor universitar sau croitor, frizer sau are o şcoală de şoferi. A fost un criteriu important, suntem cu toţii prieteni. Ne întâlnim cu cea mai mare plăcere la un suc, la o terasă. Nu există divergenţe în rândul biroului municipial şi fiecare va fi pe această listă. Cineva nu-şi doreşte o poziţie mai sus sau mai jos pe această listă. Vom avea proiecte pe o serie de domenii, bineînţeles de la intrastructura, transporturi, propuneri pe linie medicală, de la mediu până la poluare.”, a declarat Radu Botez, viitor candidat la Primăria Iași.

Trenuri urbane pe tura Ciurea – Holboca – Lețcani – Podu Iloaiei – Ciurea

Totodată, candidatul din partea filialei ALDE Iași a menționat că a avut discuții serioase la Munchen și nu numai pe tema infrastructurii feroviare. Aceste trenuri urbane se vor putea deplasa pe tura Ciurea – Holboca – Lețcani – Podu Iloaiei – Ciurea. Ideile aduse în discuție nu vor iluzorii din punct de vedere al finanțării, precizează Botez. Acestea vor susținute de argumente solide care vor expune clar și etapizat modul de implementare a acestora.

„Vor fi prezentate în conferinţe de presă pe zoom sau pe facebook, care vor avea teme clare pe domeniile respective. Vom aborda domeniul fondurilor europene, infrastructura feroviară, acel tren urban. Am avut discuţii serioase pe acest aspect şi la Munchen. Trenurile urbane ar merge de la Ciurea – Holboca – Leţcani – Podu Iloaiei – Ciurea. Veţi vedea pe fiecare domeniu dorit de ieşeni idei care mai departe vor putea sau nu să fie puse în practică. Ideile nu vor fi iluzorii din punct de vedere al finanţării. S-ar putea să avem şi bannere în care spunem că nu mă votaţi dacă vreţi să faceţi un anumit lucru (parcarea maşinilor pe trotuar). Toate construcţiile mai mari de patru etaje vor avea obligatoriu toate locurile de parcare în subteran. Să nu mai vedem maşini afară, să eliberăm.”, a declarat viceprimarul Radu Botez.

Comentarii
  • „Toate construcţiile mai mari de patru etaje vor avea obligatoriu toate locurile de parcare în subteran” HaaaHaHa, n-ai sa vezi regula asta in Iasi, pana si Vosganian a fugit din Alde

  • dupa Nichita urmeaza Chirica, dupa CHIRICA urmeaza Botez la puscarie daca din greseala va iesi primar, cuibul mafiotilor din Primaria Iasi trebuie eradicat. De altcineva avem nevoie, de cineva curat, cu pregatire , cu interes pentru Iasi si ieseni. Botez nu e primarul de care avem nevoie , posibil este implicat in mafia imobiliara!

  • Alde a facut protocol la nivel national cu PSD!!! Cine drecu va mai voteaza? Sa il votam pe Varujan, piate vrea niste mir?? Houuuuu hotilor, tradatorilor

  • nu se poate cu asa personaje Dle Botez ……. sincer…. presedinte la CJ din parte ALDE …. un om de cartier….care spune care sa se poate…. pacat dl RADU BOTEZ ca promovati asa oameni ZERO barat pentru iasi cu asa echipa. NU VA VOTAM !!!!!!!

  • DL BOTEZ – aveti o echipa de incompetenti…. credeam ca aveti prestanta pe care o aveti… mai ales ca acest canditat la CJ e numai fatada

Adauga un comentariu