Titlurile zilei

Filmul tragediei în care și-a pierdut viața fetița de 4 ani din Scobinți! Șoferița inconștientă, care conducea fără permis de 5 ani, a fost bătută de un localnic!

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 35 Comentarii
Filmul tragediei în care și-a pierdut viața fetița de 4 ani din Scobinți Șoferița inconștientă care conducea fără permis de 5 ani a fost bătută de un localnic
Un accident teribil provocat de o șoferița inconștientă, care conducea fără permis de 5 ani

Un accident teribil a dus la o tragedie de proporții care a cutremurat o țară întreagă. Chiar de ziua ei, o fetiță de 4 ani din comuna Scobinți și-a pierdut viața după ce a fost lovită cu mașina de o șoferiță care circula cu viteză. Martorii incidentului au sunat la Urgențe, însă ajutorul a întârziat să apară. După ce medicii au încercat să o resusciteze vreme de 30 de minute, copila a decedat. Șoferița ar fi circulat fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

O copilă din Scobinți și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, cauzat de o femeie în vârstă de 28 de ani care se deplasa în viteză cu mașina, fără a deține permis de conducere. Părinții fetiței, Maria și Cristian Daicu, sunt sfâșiați de durere. Chiar în acea zi, aceștia sărbătoreau ziua de naștere a fiicei lor, care împlinise 4 anișori. Șoferița suspectată de uciderea micuței s-ar fi grăbit deoarece în aceeași localitate, în satul Sticlăria, unchiul soțului său s-ar fi sinucis. După impact, aceasta ar fi primit o bătaie soră cu moartea de la un localnic care a asistat la toată scena.

De Ziua Copilului, o fetiță și-a pierdut viața din cauza inconștienței unei șoferițe

De 1 iunie, în familia Daicu din satul Sticlăria, comuna Scobinți, era o dublă sărbătoare: Ziua Copilului și ziua mezinei lor, care împlinise 4 ani. Mai mulți copii au fost prezenți la eveniment, bucurându-se împreună de petrecere. Din păcate, ziua a avut un sfârșit fatal pentru mica sărbătorită. În jurul orei 18:45, în timp ce fetița s-ar fi aflat în apropierea șoselei, un Golf 4 de culoare neagră care circula cu mare viteză a izbit-o din plin.

Cei care au fost martori la aceste scene groaznice au sunat la poliție și la salvare, însă SMURD-ul era reținut de un incendiu din satul Zbereni. După ce au așteptat mai bine de jumătate de oră, sătenii, disperați, au urcat fetița rănită într-o mașină, cu intenția de a o duce la Hârlău pentru a fi salvată. În drumul lor, s-au întâlnit cu ambulanțele care veneau la locul accidentului și au înmânat-o medicilor pe copilă, care încă mai avea puls. Cu toate acestea, micuța nu a putut fi salvată. La locul tragediei au ajuns și polițiștii, care au cercetat zona și au dus-o pe șoferiță de acolo, fiind în pericol de a fi linșată de localnici.

„La data de 1 iunie, în jurul orei 18:45, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Scobinți. Din cercetările efectuate, a rezultat că au fost implicați un pieton, respectiv o minoră în vârsta de 4 ani și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 de ani. În urma accidentului, minora a decedat. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că femeia nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Ioana Bîlea.

Șoferița suspectată de ucidere din culpă ar fi condus 5 ani fără permis

După ce s-a produs accidentul, un vecin care a asistat la grozăvie, și-a ieșit din minți și a luat-o la bătaie pe femeia de 28 de ani. Femeia s-ar fi grăbit să ajungă în Sticlăria deoarece a auzit că unchiul soțului ei s-a spânzurat. Producerea unui asemenea accident ar fi fost o chestiune de timp pentru șoferița din satul Pârcovaci, aceasta circulând cu mașina, pe drumurile publice, fără permis de conducere, vreme de 5 ani.

Drama de proporții cauzată de moartea fetiței a tulburat întreaga comună și i-a devastat pe soții Daicu, sfâșiați de durere.

„A fost un accident foarte urât! Din nefericire, a murit un copil nevinovat, o fetiță de 4 ani. Cea care a provocat accidentul nu ar avea nici permis auto. Este o tragedie mare pentru toată comunitatea, dar în special pentru părinții fetiței. Sunt distruși! Sunt o familie frumoasă, mai au încă 2 fetițe mai mari. Toată lumea îi știe ca fiind oameni gospodari, cuminți, cu bun simț, integrați în comunitate. Multe detalii nu știu. Știu că cea care a provocat accidentul mergea cu foarte mare viteză. Probabil, fetița se juca cu alți copii în apropiere când a fost lovită. Suntem întorși pe dos! Un îngeraș de copil a fost luat!”, declară primarul comunei Scobinți, Gheorghe Hrițcu.

Dacă este găsită vinovată pentru accidentul în care și-a pierdut viața micuța în vârstă de 4 ani, șoferița de 28 de ani riscă închisoarea pentru faptele sale.

Comentarii
  • Toata comunitatea este vinovata. Toti care stiau ca fata conducea de ani de zile si nu au facut nicio plangere!
    Fiecare sat, comuna, are betivii si ‘vedetele” locale. Se stiu dar nu se reactioneaza.

  • Tarfa asta trebuia lansata de mult, dar din păcate, din atâția săteni niciunul n-a considerat ca-i treaba lui, ai stat ca șobolanii nenorociți.

  • Singura dreptate pe care ne-o mai putem face este cea facuta de noi ! Odata ajunsi in fata judecatorilor corupti scapa te miri cu ce, un an doi de parnaie, cu suspendare bineinteles !
    Ce dracu sa va ia invatati in scolile alea judecatorilor corupti ce sunteti ? Numai daca va omoara voua vreun plod alintat si pupat in cur reactionati!

  • Bai animalelor, corect aia conducea fara permis, dar copchila aia ce mama dracului cauta in drum ,nesupravegheata? Parintii ce p..da mami lor faceau? trageau la masea?Oare nu ar trebui ca politia sa-ii intrebe si pe ei de sanatate?

  • Mandru sef la rutier Iasul are. Asa de mandru ca nici cascheta nu-i mai sta pe cap. Giudetul Iesi tre’ sa fie onorat de sefia acestui individ.

  • Cum poti sa circuli 5 ani!!! si sa nu te operasca Politia, o singura data macar, sa te intrebe de sanatate???
    5 ani de zile politistii din Scobinti au fost platiti, nu??? 5 ani de zile si-au luat salariu degeaba daca n-au vazut ca duduia conduce fara permis, nu???
    Cine este sef de post in Scobinti, ce pazeste ala???
    Ce fac ceilalti politisti din Scobinti???
    UNDE ESTE PREVENTIA???
    Comunitatea si Autoritatile locale sunt complicii criminalei deoarece nu au sesizat Politia ca mertanca circula fara permis!!!

  • Nu cumva tot la Scobinti, in urma cu doi-trei ani, tot o soferita, a calcat un om???
    Politia din Scobinti ce masuri de preventie a luat???
    Stiu ca Politia din Scobinti are sediul la drumul principal din comuna, deci soferita fara permis, a trecut 5 ani pe sub nasul politistilor fara sa fie deranjata.
    Ori poate, politistii au orbul gainii???

  • Sef de post in Scobinti este unul care are bmw x5 si care sta mai tot timpul pe acasa, tot in Scobinti.
    Vine pe la Post la amiaza ca sa impinga aerul si sa prinda mustele cu basca, mai trage un pui de somn, iar la 15:00 pleaca la Harlau sa-si ia consoarta de la serviciu, ca si ea este politista si oboseste daca merge pe jos acasa.
    Ziua trece, leafa merge, iar noi suntem politisti doar cu numele!!!
    Kurul la treaba baaaaaaaaa!!!!
    Preventie baaaaaa!!!
    Maine poate fi propriul tau copil, victima unuia/uneia, care bate ulitele satului fara permis!!!

  • Despre ce Politie vorbesti tu la comune???
    Toti aia de la comune asteapta sa le faca treaba „Rutiera”, ca ei sunt specialisti!
    Politistii de la comune se injosesc daca stau in strada si opresc si verifica masinile, ca este sub demnitatea lor.
    Si in cazul de fata, la Scobinti, trebuie sa le faca treaba „Rutiera” de la Harlau, ca politistii comunali sunt prinsi cu „alte activitati, de mare anvergura”.
    Cate amenzi la regimul rutier au aplicat politistii din Scobinti??????

  • Nu conteaza ce ai pe cap, ci in cap si cum iti faci meseria.
    Sunt sofer de TIR si am fost verificat de politisti cu capul descoperit si in Marea Britanie, Franta, Germania, Austria, Elvetia etc.
    In cazul de fata cei de la Rutiera nu puteau decat sa faca cercetari, ce altceva sa mai faca dupa nefericitul eveniment rutier.
    Problema este ca Autoritatile locale, adica Primarie, Politie, nu au facut nimic sa preintampine un asemenea necaz, ca sa nu mai spun de nefericitii parinti.
    Cum sa circuli 5 ani fara permis si nimeni sa nu te intrebe de sanatate???

  • Tot aici, citesc sub titlul „Un șmecher a urcat fără permis la volanul unui BMW și s-a dat în spectacol! Ieșeanul s-a bucurat de bolid până ce a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție (EXCLUSIV)”.
    Sintetizand, „Rutiera” de la Harlau isi face treaba, prinde individul conducand bmw-ul fara permis de conducere iar Judecatoria Harlau il condamna pe infractor doar cu 1 an cu suspendarea executarii pedepsei?????????
    1 an cu suspendarea pedepsei?????????
    Pai cum sa nu conduca asta 5 ani fara permis???, doar nu era mai proasta ,nu???
    Ce justitie este in Romania??????????
    Concluzia-i una:
    POLITIA-I PRINDE, JUDECATORII II SCAPA!
    Asta-i realitatea in Romania!!!

  • Da Bombardir cum de a „scapat” subiectul si nu a filmat?
    Ca-l stiu ca-i avid dupa senzational si se lanseaza ca muska-n kakat…
    O fi ramas fara acumulatori la camera ori este neam cu criminala???

  • Da primaru doarme-n papuci???
    Gheorghe de ce nu merge la Post la ora 8 si la 16 sa vada daca politistul este la program???
    Sau, ma rog, sa nu mearga, dar macar sa sune la Post…wai esti ori nu esti…

  • Eu stiu pe unul, ajuns sef de post, care la wc in timp ce face kaka, se juca cu pistolul din dotare si s-a autoaccidentat impuscandu-se.
    Voi il stiti?

  • Wă…o babă mi-a zis că p-ăsta care-i cu numele, șef de post la Scobinți, vrea să-l aducă nevasta mai aproape de ea, în Hârlău, la Rutieră, c-acolo-i cică tare bine…
    Dacă-și mută prevenția în Hârlău, apoi hârlăuanii tre să-și încuie odraslele-n case că-i mare bai!
    Să nu spuneți că nu v-am zis…

  • Ai dreptate, dan ! Dar vad ca sar toti, ca o turma dezlegata doar asupra acelei femei, de parca daca ar fi avut permis de conducere, ar fi fost alta treaba !!! Nu se tine cont ca un COPIL DE ( PATRU ) ani nu trebuie lasat la voia sortii, in drum !!! !!! Parintii copilului sunt distrusi, asa este ! Dar oare n-au nici o vina ?!

  • Lumea de la tara să facă plângeri,ca în acest caz să-și toarne consăteanca,că n-are permis?Oamenii se cunosc între ei,unii sunt neamuri…O plângere pentru o infracțiune credeți că e văzută ca un act civic? Sa fie martori sătenii? Doamne ferește! Niste lasi și niste ignoranți…Ar zice că n-au timp de mers la poliție,n-au bani,dar de stat cu orele pe la crâșme au timp,acolo unde dealtfel se cam știe ce e prin sat…Astia-s oamenii…

  • Bai haita, tu ii știi pe părinții fetei? Știi ce fel de oameni sunt? Bai cacat infect, copilul a murit lovit de mașină, nu din cauza ca stătea în drum pur și simplu. Dacă nu era cumva aia împuțită, fata încă mai trăia, javra turbata ce ești.

  • Asta vreau sa aud, ca de fiecare data când o vita conduce în bătaie de joc, este prinsa și schingiuita!

  • Fereasca-ne Dumnezeu de necaz!
    Prea-s inrosite cu sange drumurile patriei!
    Ori drumuri proaste, ori soferi bauti sau drogati, ori nebuni fara permis…
    De ce?

  • Cate accidente ar trebui sa se mai intample pana ne va obliga UE sa instalam o data radare fixe care macar sa le taie din elan inconstientilor? Nu exista legi, iar politia rutiera sta doar in cateva intersectii din oras, sa te fluiere sa treci pe verde si sa te opresti la rosu.

  • Doar sosea, fara trotuar, fara nimic protejabil.
    Primaru sa faca un trotuar, sa puna din aleea.
    Daca era nu se intampla.
    Plus ca un mic parculet cu sopron ar fi trebuit sa fi fost deja amenajat, altfel nu se intampla.

  • Cum naiba,persoana să conducă de 5 ani fara permis și nimeni,dar absolut nimeni dintr-un sat sa nu ia atitudine?
    Așa și cu permisele luate pe șpagă,până când s-a spart buboiul! Le-a luat cineva permisele celor care au dat șpagă sau merg și acum pe șoselele patriei bine merci?Și totul sub oblăduirea Poliției…Ce pretenții sa mai avem?

Adauga un comentariu