Cancan ultimă oră

Fiul lui Reghecampf, mesaj tranșant pentru cei care spun că tatăl său are o amantă

Publicat: 19 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul lui Reghecampf mesaj tranșant pentru cei care spun că tatăl său are o amantă
Reghecampf junior își consideră tatăl un bărbat perfect

Cel mai mic copil al cuplului Prodan – Reghecampf a reacționat, după ce în presă s-a scris că tatăl său ar avea o amantă de 8 ani de zile. Puștiul a avut un mesaj cât se poate de clar pentru cei care îi denigrează familia.

Ultima perioadă a fost una dificilă pentru familia Prodan – Reghecampf. Mai întâi a fost un scandal monstru între Anamaria Prodan și Gigi Becali din cauza transferului lui Dennis Man. Apoi a urmat zvonul potrivit căruia antrenorul ar avea o amantă de mai mulți ani de zile. La momentul respectiv, Anamaria Prodan a vorbit în presă despre acest lucru și a declarat că soțul său nu ar face niciodată așa ceva. Se pare însă că tot acest scandal i-a afectat și pe copii cuplului. Ultimul care a făcut declarații este mezinul, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 12 ani. Acesta a acordat un interviu în care își apără tatăl.

„Eu vă spun tuturor atât: tatăl meu, Laurențiu Reghecampf, dacă se mai naște de 200 de ori, o viață perfectă va avea. M-am obișnuit cu discuțiile la adresa familiei mele. Am părinți si frați fabuloși. Pe partea pe care si-au ales-o sunt foarte buni. De când ne-am născut, toti fratii, am auzit de la mama si de la tata ca suntem numărul 1 si sa ducem numele familiei mai departe. Trebuie sa fim mândri, sa ne respectam unul pe celalalt si pe toata lumea, in general, si trebuie sa avem grija unul de altul”, a spus juniorul.

Laurențiu Reghecampf Jr. spune că tatăl său este cel care l-a învățat mereu cum să se poarte și mai ales să respecte femeile. Puștiul îl consideră bărbatul perfect, așa cum a declarat în repetate rânduri și mama sa. De asemenea speră să-i calce pe urme lui Laurențiu Reghecampf în carieră.

„Suntem o familie mare, serioasa si profesionista in același timp. Sunt tare mândru de tot ce am realizat in ultimul timp. Părinții mei sunt cei mai buni părinți din lume si cei mai serioși din punctual meu de vedere. Sunt mândru de tatăl meu care o ajuta pe mama in meserie si de mama care îl ajuta pe tata mereu…Tata m-a învățat sa respect femeile toata viață. Mă uit la tatăl meu care are grija de toata familia, cum ii aduce mamei flori, zilnic. Îmi spun de 1000 de ori pe zi, ca într-o zi o sa fiu la fel ca el sau chiar mai bun. Să-l fac mândru de tot ce m-a învățat. Tatăl meu este exact cum zice mama «modelul bărbatului perfect». Visez sa ajung ca el si ca mama”, a mai spus Reghe Jr.

„Capul vă va sta unde vă vor sta și picioarele!”

De-a lungul anilor au fost zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan și soțul ei ar fi la un pas de divorț. Mereu cei doi au negat aceste afirmații și s-a dovedit mereu că au fost nefondate. Băiatul cuplului a comentat și despre acest subiect.

„Pe tatăl meu, nimeni pe Pământ nu o să-l vadă divorțat. Nu o sa vedeți ca face numele acestei familii de ras. Nu o sa-l vedeți băut prin restaurant. Nu o sa-l vedeți vorbind urat cu nimeni pe pământ. Nu o să-l vedeți în scandaluri de orice fel, pentru ca tatăl meu, Laurențiu Reghecampf, este mândria familiei noastre. Este cel mai educat bărbat de pe Pământ, cel mai mare profesionist din lume… Nimeni si nimic pe Pământ nu o sa ne distrugă. Nimeni si nimic pe Pământ nu o sa ne strice bucuria si fericirea. Nimeni si nimic pe Pământ nu o sa ne despartă nici pe noi, cei patru frați, nici pe mama de tata. Si daca mai aud o astfel de femeie sau femei care încerca sa fie cunoscute prin numele familiei mele sau sa se agate de tatăl meu, le promit eu, Reghe Junior, că le fac cunoscute și spun ce meserie au și ce fac și râd de ele în toată presa”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.

Adauga un comentariu