Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian împlinește un an. Ce urare i-a făcut artista copilului

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian împlinește un an. Ce urare i-a făcut artista copilului

14 iun. 2024, 23:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Zi importantă pentru Theo Rose și Anghel Damian! Fiul lor împlinește un an, iar cântăreața i-a făcut o urare specială micuțului Sasha-Ioan. De când a apărut în viața celor doi, totul s-a schimbat și au devenit o familie unită și fericită.

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții lor. Sunt părinții unui băiețel frumos pe nume Sasha-Ioan, care astăzi împlinește un an. Pentru a marca această zi, cântăreța a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Fiul lui Theo Rose și a lui Anghel Damian împlinește 1 an

Viața lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a schimbat de când a apărut Sahsa Ioan în viața lor. Astăzi este o zi specială pentru că micuțul împlinește un an, iar părinții gravitează în jurul său. Amândoi sunt împlicați în creșterea băiatului lor și se descurcă exelent împreună. Sunt atenți la aspectele importante și comunică zilnic nevoile pe care le au.

Pentru a marca aceasă zi frumoasă, Theo Rose a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare care să fie citit și de fanii săi. Artista menționează că fiul său a fost conceput din multă iubire, fericire și adevărat, aspecte importante în această viață. Totodată, i-a transmis că are de unde să dea mai departe către cei din jur.

„Sasha 1 an! Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!”, este mesajul transmis de Theo Rose pe rețelele de socializare.

Cum este relația dintre Theo Rose și Anghel Damian după ce au devenit părinți

Theo Rose și Anghel Damian au parte de o relație fericită, dar lucrurile s-au schimbat între ei de când au devenit părinți. Artista mărturisește că ei petrece mai puțin timp împreună decât înainte, dar fiecare clipă este importantă.
Cei doi reușesc să rămână la fel de îndrăgostiți, mai ales că li se face dor unul de altul când sunt despărțiti. Astfel, flacăra iubirii nu se stinge și rămân la fel de pasionali. O dată la două luni își rezervă un weekend doar pentru ei, în timp ce micuțul Sasha rămâne în grija bunicilor.

„Probabil că petrecem mai puțin timp decât înainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, puțin așa cum e. Asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul. Cam o dată la două luni plecăm câte un weekend doar noi doi. Și dacă nu plecăm și rămânem acasă, dar ducem copilul la țară la ai mei”, a precizat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *