Cultural

Florentina Raiciu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Blondina a dat lovitura în afaceri

Publicat: 19 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florentina Raiciu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Blondina a dat lovitura în afaceri
La vârsta de 32 de ani, Florentina Raiciu se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe la tv sau la evenimentele mondene.

Florentina Raiciu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta are un trecut amoros controversat, fiind criticată de unii că a fost amanta unor milionari celebri. Cu toate acestea, Florentina Raiciu își asumă relațiille de dragoste scandaloase și nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe. Blondina a dat lovitura în afaceri și se bucură de un succes impresionant.

Florentina Raiciu nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață

La vârsta de 32 de ani, Florentina Raiciu se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri atunci când apare la evenimentele mondene. Blondina încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale provocatoare. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare.

Florentina Raiciu a fost de multe ori protagonista unor controverse în lumea mondenă. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși din România, iar relațiile de dragoste i-au adus și mai multă celebritate. În lumea mondenă au apărut zvonuri că aceasta a fost amanta lui Laurențiu Reghecampf și a avut o relație de scurtă durată cu nimeni altul decât Ion Țiriac. La vremea respectivă, Anamaria Prodan a criticat-o pe Florentina Raiciu la o emisiune tv.

„Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise.”, declara Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, Florntina Raiciu nu ține cont de replicile dure ale unora și se bucură din plin de viață și de celebritate. Blondina și-a încercat norocul în afaceri și se bucură de un succes uluitor. Printre vedetele care au un trecut controversat se află și Larisa Drăgulescu. Aceasta a pozat goală de nenumărate ori și și-a făcut cont pe o platformă destinată adulților.

Ce afacere deține blondina

Florentina Raiciu a dat lovitura în afaceri și câștigă sume considerabile. Aceasta și-a deschis un salon de înfrumusețare de lux și se bucură de succes. Fosta asistentă tv a fost în ultima vreme o prezență rară la tv, însă face furori pe rețelele de socializare. Blondina se răsfață în vacanțe și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Florentina Raiciu își asumă fiecare apariție a sa și nu ține cont de criticile celor din jur. Vedeta pozează sexy în mediul online și are un număr impresionant de urmăritori. Blondina a făcut furori și pe vremea când a pozat în celebra revistă Playboy. În prezent, Florentina Raiciu se dedică afacerii sale și evită să vorbească despre planul personal. Blondina nu a dorit să dezvăluie dacă are sau nu un iubit.

La vârsta de 32 de ani, Florentina Raiciu se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta își asumă trecutul amoros controversat și se bucură din plin de celebritate.

Adauga un comentariu