Actualitate

Florin Cîțu și Nicolae Ciucă, declarații în contextul in care premierul desemnat își va depune mandatul

Publicat: 01 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Cîțu și Nicolae Ciucă declarații în contextul in care premierul desemnat își va depune mandatul
Florin Cîțu nu consideră că testarea gratuită ar fi o soluție

În aceste momente, președintele PNL și Nicolae Ciucă fac declarații la ieșirea de la ședința PNL. Vă aducem aminte faptul că Nicolae Ciucă își va depune mandatul

Florin Cîțu:

Având în vedere, am luat două decizii. BEX i-a propus lui Nicolae Ciucă depunerea mandatului. Vom propune BPN o flexibilizare a mandatului şi de a purta negocieri cu toate partidele. Mâine seară se vor discuta și alte lucruri.

BEX a luat această decizie. In această seară au luat cuvântul foarte mulți dintre colegi. Concluzia a fost de a propune în BPN depunerea mandatului. Mâine vom vedea în ședință. Au fost trei consultări, ne-am întors de fiecare dată la partid și nu a fost decizia de flexibilizare. BeX propune ca PNL să înceapă negocierile cu toate partidele, BPN va valida sau nu decizia.

 

Nicolae Ciucă

Am afirmat săptămâna trecută. Am pornit de la realitatea matematică. Am sperat că voi reuși să cristalizez o soluţie politică pentru a obţine susţinerea unui guvern minoritar. USR și PSD au anunţat că nu vor vota guvernul minoritar PNL. BEX a decis retragerea mandatului. Am să depun mandatul. Flexibilizarea mandatului însemna un alt mandat. S-a luat această decizie în seara asta.

Adauga un comentariu