Cultural

Florin Piersic, un nou mesaj de pe patul de spital. Maestrul vorbește despre cea mai mare dorință a sa

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Piersic un nou mesaj de pe patul de spital. Maestrul vorbește despre cea mai mare dorință a sa
Florin Piersic a transmis un nou mesaj de pe patul de spital și a venit cu vești îmbucurătoare

Florin Piersic a transmis un nou mesaj de pe patul de spital în care a spus că își dorește să revină cât mai repede pe scenă. După o perioadă dificilă marcată de intervenții chirurgicale, maestrul Florin Piersic a adus un mesaj optimist, direct de pe patul de spital.

Actorul a declarat că se simte mult mai bine și a reușit deja să facă primii pași.

Florin Piersic, un nou mesaj de pe patul de spital

Din spital, Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant, plin de recunoștință și optimism. Maestrul le-a mulțumit din suflet medicilor și personalului medical care i-au fost alături în ultimele săptămâni, oferindu-i îngrijire și sprijin esențial.

Nu a uitat nici de fanii săi devotați, care i-au trimis gânduri bune și mesaje de încurajare. Piersic le-a promis tuturor celor care îl iubesc că va lupta din greu pentru a se reface și a reveni pe scenă, unde le va oferi din nou emoții și bucurie.

Deși convalescența sa nu s-a încheiat complet, Florin Piersic are un singur vis arzător și anume să se reîntoarcă pe scenă, acolo unde se simte cel mai împlinit. Această dorință îl motivează să lupte cu tenacitate pentru a-și atinge scopul, declarând că nu va renunța indiferent de durata recuperării.

„Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată. Spune-le tuturor că am avut o replică într-o piesă pe care o ador în care terminam acest spectacol cu un succes extraordinar în care spuneam: „Şi deasupra mea speranţă”.(…) În două săptămâni sper ca eu să pot să păşeşc aşa cum păşesc că am început să păşesc acum, adică cu o uşurinţă mai mare la piciorul stâng.

Dorinţa mea, nu pot să spun că asta se va întâmpla peste o lună, peste două, peste trei, dar în orice caz într-un timp în care eu îmi voi reveni din cauza asta… din cauza asta fac această recuperare ca să pot să mai apar vreodată pe scenă”, a spus Florin Piersic pentru Observator.

Medicii de la Spitalul Foișor, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

Actorul a depășit faza critică și a fost transferat joi din Secția ATI la un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foişor”.

Starea sa de sănătate se ameliorează semnificativ de la o zi la alta, iar primele semne ale recuperării se observă deja. Florin Piersic a început să se mobilizeze cu ajutorul cadrului de mers, sub supravegherea medicilor și a kinetoterapeuților.

„Evoluţia pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanţe scurte”, a precizat un reprezentant al Institului medical. Cu o zi în urmă, aceștia au anunţat că actorul Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală.

De curând, Florin Piersic a transmis un nou mesaj de pe patul de spital și a venit cu vești îmbucurătoare.

Adauga un comentariu