Cancan ultimă oră

Florin Salam, probleme grave de sănătate. Dan Bursuc: „Nu bine deloc!”

Publicat: 16 sept. 2021
florin salam
Florin Salam

Florin Salam are probleme de sănătate! Acesta este anunțul șocant făcut de impresarul său, Dan Bursuc, chiar în ziua în care celebrul manelist Petrică Cercel a încetat din viață!

În ultima perioadă Florin Salam a apărut tot mai puțin în spațiul public. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul. Dar și care e motivul pentru care nu mai e atât de activ ca înainte. Informația că acesta nu se simte deloc bine și cî are probleme de sănătate, a șocat opinia publică!

”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a mărturisit impresarul Dan Bursuc pentru impact.ro.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre ce se întâmplă cu artistul, unde se află în aceste momente și care sunt problemele de sănătate de care suferă, dar imediat ce vom afla vom împărtăși cu dumneavoastră aceste vești îngrijorătoare!

Ce spune Betty despre zvonurile că tatăl ei este grav bolnav
CANCAN.RO a aflat că, în lumea bună a Capitalei, s-a vorbit inclusiv despre o cădere, la propriu, a lui Florin Salam! Surse din anturajul „Regelui” Florin Salam au susținut că manelistul s-ar fi simțit foarte rău și chiar nu ar mai putea să se țină pe picioare, fiind la un pas de leșin. În urma acestui incident, artistul ar fi avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor, iar familia ar fi decis să-l transporte, de urgență, la un spital din Austria.

„Nu este nimic adevărat! Nici vorbă să fi leșinat în casă! Într-adevăr, nu se simte prea bine și are nevoie de repaos, dar nu este în spital”, ne-a declarat Betty Salam.

Adauga un comentariu