Cancan ultimă oră

Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru pierde procesul cu Tarom

Publicat: 16 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru pierde procesul cu Tarom
Noemi Mitoșeru, fosta soție a cunoscutului prezentator TV, s-a luat „la trântă” cu Tarom

Noemi Mitoșeru, fosta soție a cunoscutului prezentator TV, s-a luat „la trântă” cu Tarom. În urmă cu doi ani, stewardesa a dat în judecată compania pentru care lucra, iar termenele s-au succedat unul după altul, însă fără rezultat pentru o lungă perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus. O primă sentință a fost dată de curând de magistrați, iar CANCAN.RO are detaliile, pe care vi le prezintă în exclusivitate.

Noemi Mitoșeru nu se încurcă atunci când e vorba de drepturile ei. Așa s-a întâmplat într-o lună de octombrie, în urmă cu doi ani, când fosta soție a celebrului Mihai Mitoseru a avut nemulțumiri vizavi de compania pentru care lucra ca stewardesă, Tarom, si a dat-o-n judecată. Era vorba de o sumă de bani, aproximativ 1.000 de lei. S-a ajuns chiar la executare silită, dar avocații companiei aeriene și-au făcut, deocamdată, treaba.

Noemi Mitoșeru a pierdut procesul cu Tarom

Tarom avea să conteste executarea silită obținută de Noemi, astfel că, deocamdată, dacă nu va face apel, fosta soție a prezentatorului este bună de plată. Asta arată soluția pe scurt de la Judecătoria Buftea.

”Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatoarea COMPANIA NAŢIONALĂ DE TRANSPORTURI AERIENE ROMÂNE TAROM SA în contradictoriu cu intimata MITOŞERU NOEMI. Anulează în parte Încheierea de stabilire a creanţei din data de 08.08.2019 emisă în dosarul de executare nr….. precum şi actele de executare subsecvente, în ceea ce priveşte suma de 991 lei.

Admite în parte cererea de întoarcere a executării silite şi obligă intimata să restituie contestatoarei suma de 991 lei. Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 10.05.2021”, este decizia judecătorilor.

Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat după 13 ani de iubire

Mihai Mitoșeru si Noemi divorțau după o relație de 13 ani. Stewardesă de profesie, Noemi a acordat foarte mult timp meseriei sale, fiind extrem de dedicată. Spre nemulțumirea lui Mihai, care ar fi considerat că soția lui ar fi chiar mai interesată de carieră decât de viitorul relației lor. Și astfel s-ar fi ajuns la ruptură. Prezentatorul a făcut primele declarații despre despărțirea de soția alături de care plănuia cununia religioasă.

Mihai Mitoșeru scria, la acea vreme, un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Adauga un comentariu