Sport

Fotbal cu declarație pe propria răspundere! Situație inedită înaintea meciurilor echipelor din orașe aflate în carantină

Publicat: 20 nov. 2020
Cliceni - Viitorul, primul meci pentru care va fi nevoie de declarație pe propria răspundere
Academica Clinceni

Localitățile Clinceni și Sibiu sunt în carantină din cauza COVID-19, astfel că și echipele de fotbal locale sunt, mai mult sau mai puțin afectate.
Dacă disputarea meciurilor Academica Clinceni – Viitorul și Hermannstadt – Astra Giurgiu, de la Mediaș, nu este în niciun fel în pericol, jucătorii echipelor vor fi nevoiți, însă, să semneze declarații pe propria răspundere, conform anunțului făcut de Justin ștefan, secretarul general al LPF.

Fotbal cu declarații pe propria răspundere

„Localitatea Clinceni intră în carantină, dar nu va fi o problemă, s-a discutat cu autoritățile orașului, se va disputa partida. Același lucru se întâmplă și la Hermannstadt, pentru că ei vor trebui să părăsească Sibiul, aflat, de asemenea, în carantină. Va fi nevoie de declarații pe proprie răspundere, de la angajator, unde se duc și așa mai departe. S-a discutat la nivelul structurilor locale și au fost de acord. Pentru evenimentele sportive nu operează aceste interdicții. Dacă vor apărea modificări, vom anunța”, a declarat Justin Ștefan.

Primul meci pentru care va fi nevoie de declarație pe propria răspundere, Cliceni – Viitorul, va avea loc sâmbătă, de la 13:30, în timp ce jocul Hermannstadt – Astra, programat la Mediaș după ce stadionul din Sibiu a fost închis pentru lucrări de modernizare, se va disputa duminică, începând cu ora 17:30

Adauga un comentariu