Prima pagină » Titlurile zilei » Frumoasa avocată Ioana Gherghe, „cârtița” din clanul Corduneanu! Iată rolul ei în afacerea „Las Vegas”: Raporta totul șefilor din grupare (EXCLUSIV)

Frumoasa avocată Ioana Gherghe, „cârtița” din clanul Corduneanu! Iată rolul ei în afacerea „Las Vegas”: Raporta totul șefilor din grupare (EXCLUSIV)

30 nov. 2022, 02:00, 31 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Ioana Gherghe este probabil una dintre cele mai frumoase avocate din Iași. De curând, numele ei a fost asociat cu unul dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din România. Zilele trecute, aceasta a fost plasată sub control judiciar

Ioana Laura Gherghe este probabil una dintre cele mai atrăgătoare avocate din Iași, iar numele său pare că i-a „atras” și pe procurori. Recent, aceasta a stat o noapte în spatele gratiilor din cauza faptului că ar fi implicată în dosarul „Las Vegas”. Gherghe a fost ridicată de jandarmi chiar din sala de judecată și condusă în fața procurorilor care au audiat-o. După o noapte de arest, a fost eliberată, însă nu înainte de a fi plasată sub control judiciar.

„Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar în privința inculpatei GHERGHE IOANA LAURA, pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 24.11.2022 și până la data de 22.01.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel București.

Care era rolul avocatei Ioana Laura Gherghe?

Reporterii BZI au aflat care era rolul avocatei Ioana Gherghe în „afacerea” clanului Corduneanu. Gherghe avea ușor acces la informații, iar frații Corduneanu au angajat-o ca să fie siguri că nimic nu s-ar putea întoarce împotriva lor. Reporterii BZI au reușit să descopere modul în care avocata îi ajuta pe cei din clanul Corduneanu.

Este știut faptul că frații Corduneanu, alături de „săgeți”, asigurau paza unor cazinouri. De exemplu, dacă unul dintre membrii grupării era implicat într-un scandal la una dintre sălile de jocuri de noroc „Las Vegas” și existau martori, Ioana Gherghe intra în dosar drept avocatul unuia dintre martori.

De ce? Lucrurile sunt simple. Odată ce Gherghe îl reprezenta pe unul dintre martori, declarațiile acestuia puteau fi controlate, iar membrul grupului anchetat avea șanse extrem de mari de a ieși basma curată din poveste.

Avocata Ioana Gherghe, „cârtița” din clanul Corduneanu

Astfel, Gherghe avea acces la dosar, la declarații, iar informațiile pe care le deținea le furniza ulterior celor din clanul Corduneanu. Aceasta se întâlnea cu cei din clan după ce analiza dosarele și le oferea date prețioase. Cel mai probabil, aceasta era răsplătită de membrii clanului Corduneanu cu diferite bunuri. A meritat? Greu de spus.

Pe lângă noaptea pe care a petrecut-o în arest, Ioana Gherghe trebuie să dea explicații în fața procurorilor. Se pare că și-a depășit puțin atribuțiile pe care le avea în calitate de avocat. Desigur, până la finalizarea anchetei, frumoasa avocată și-ar putea dovedi nevinovăția. Va reuși să facă asta? Imposibil de spus în momentul de față. Trebuie precizat faptul că dosarul „Las Vegas” este abia la început. Pe lângă frumoasa avocată sunt anchetați și Bogdan Corduneanu, Adrian Corduneanu, Remus Hotin, dar și alți membri ai clanului anterior menționat.

Dacă va reuși avocata Ioana Gherghe să-și demonstreze nevinovăția în fața anchetatorilor, rămâne de văzut.

Comentarii
  • Ce fata de cap de cal muit are

  • Sunt transexuale mai frumoase ca asta(…), dar facultatea unde a făcut-o? probabil pe la vreo universitate tip Mama ranitilor, și apoi traseul clasic: o buzita vulcanizata, o kila de tencuiala și clienți din aceeași subspecie umana.

  • Love bomvardieri

    Poza cu potaile adunate la bustul gol parca e făcută la Aushwitz. Din păcate nu e.

  • Dacă și asta este frumoasa..dar titlul trebuie sa fie pompos.Ati mai pus și poza cu mazgalitii aia

  • Poate e frumoasa pt cel care a scris articolul. Dar pentru noi, mulți, chiar nu este!de la avocatură te rog îți schimbi meseria, mergi la supt. Spor la clienți

  • E orb autorul articolului

  • Ce săpun iese din tona aia de osânza mâzgâlită, la cazan cu ei !

  • Ce jegoasă de avocată, turnătoare ordinară, proastă minte are. Ai s-ajungi în pușcărie mai devreme sau mai târziu. A mai fost o avocată din Vaslui care se combinase cu Cap de porc și tot la pușcărie a ajuns.

  • nazi grammar

    Ca la scoala ajutatoare pt o-nanisti, pardon, ziaristi: „ramane de vazut” e nelipsit in articolele astea :))

  • Si ce ar trebui sa faca avocata? Normal ca vede dosarul. Il vad si partile. Normal ca vorbeste cu ei. Cum altfel sa-i apere? Daca e sub control judiciar sau daca au pus ochii procurorii pe ea, este din alt motiv. Nu pt ca vorbea cu cordoanele. Sau poate era implicata, nu cum spun ziaristii astia penali. Ei nu l vad pe porcul lor de patroncaruia ii sug cucu in fiecare zi? Ca de p..@ nu poate fi vorba. Un porc obosit si gras care ii cheama pe rand cand ajunge la sediu. Si ii cheama ca sa i suga cucu ala mic de porc :))))

  • 15 minute de faima

    Asta este cel mai mare moment de glorie pentru toanta asta, când devine și ea vizibila. Este avicata de o grămadă de timp și n-a reușit sa facă nimic notabil, mai ales ca este o avocatura de doi lei. Proasta de da în gropi.

  • Da’ tu i-ai supt-o şi ştii?

  • Stire de kacat la fel ca ziarul

  • Asta se babardeste cu vasilica corduneanu de ceva vreme și asta e dacă nu o sa mai profeseze o sa meargă la sauna club in melle unde au corduneni fetele la treaba…. Costel e deja acolo se freacă cu transexuali

  • VIN LA PUSCARIE SI ADIN VIOLATORUL SI TOKAILA CAMATARU. FAMILIA DE LACHIOI UNITA.PUSCARIE LUNGA SI SA NU BAGATI MULT SCARBA NEAGRA IN VOI!

  • Mai bine s-ar freca mititelul de Costel de cuculetul meu mic și bleg.

  • Boncu Boschetu

    Emi cioata esti un parlit!

  • Vreau să merg cu ea la sală ! Știe cineva numărul avocatei ?

  • Vreau să merg cu ea la sală ! Știe cineva numărul avocatei ?

  • Vreau să merg cu ea! Știe cineva numărul avocatei ?

  • Vreau să merg la sală cu ea! Știe cineva numărul avocatei ?

  • La sală vreau cu ea! Știe cineva numărul avocatei ?

  • Cu ea vreau să merg la sală! Ştie cineva numărul avocatei?

  • Diamantul maro să mă caute, am 20 cm de dat în e, sa o fac roz la gaoz

  • Costel asta mic și crăcănat e un mare impotent.

  • Ptr. ziaristi: Fratele asazisului patron de la,,Las Vegas,, din Pascani este mare politist la Iasi .

  • Belită MARE

    Emi cioata mică e pe cucul lui, e smeker nu e bulangiu cum zice lumea prin târg.

  • Căcat alb asta de tOCAILA singur e un căcat fricos, nu mârâie nimic, doar când e cu ceilalți căcați merge și el mai încordat

  • Țîmpău Iulian

    să vadă cîrtița urîtă de la primăria BOGDANA

  • Ca le-au mai taiat din nas unora cu pacanele si Cordunenilor, nu-i rau. Sper sa nu fie insa doar o manevra de eliminare a concurentei pentru celelalte gasti de patroni de sali de jocuri. In special pentru aia alungata de la Constanta acum cativa ani, cand n-a mai putut-o proteja dom’ primar de Madagascar, si care s-a aciuat prin Iasi.

  • Din clanu afumatu

    La zeghe cu toti….sa caute procurorii cum au dobandit averile….ce munca au prestat…de unde au atatia bani si isi permit tot luxul????…eu muncesc de 20 de cu rate pe la banci…si abia imi permit din salarul de 37oo pe luna …sa merg odata pe an intr un concediu si sa ies in weekend cu copiii la mall la un film….Astia fac infractiuni….toata lumea stie asta ….dar parca is invizibili frate nu i vede nimeni…alo oare chiar nu realizeaza nimeni ca undeva…ceva se petrece????cine ii acopera???cine ii pazeste….???fac cate un an …apoi ii vezi cum ies basma curata…cu Mertane…pe la restaurante …haine ultima fita????faceti ceva….procuratura politie judecatorie…..toti avem aceleasi drepturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *