Mozaic muzical

Fuego, mesaj trist pentru fanii săi. “Mă întristează această dramă…”

Publicat: 01 apr. 2021
Fuego in costum alb pe malul marii
Fuego a vorbit in cadrul unui interviu despre perioada grea pe care o traverseaza in timpul pandemiei de coronavirus

Fuego a transmis un mesaj trist pentru fanii săi în timpul unui interviu. Paul Surugiu se arată extrem de afectat de pandemia de coronavirus. Artistul a fost nevoit să treacă prin momente extrem de dificile.

Invitat la o emisiune televizată, cântărețul a făcut o declarație extrem de de dureroasă cu privire la situația îngrijorătoare în care ne aflăm.

Fuego, mesaj trist pentru fanii săi

Cântărețul își dorește că situația să revină la normal cu toate că nu crede că lucrul acesta se va întâmpla prea curând.

„Sunt extrem de trist când văd că pierdem oameni dragi. Mă întristează această dramă, această pandemie care s-a abătut asupra planetei și îmi doresc să revenim la normal.

Eu cred că mai avem de așteptat. Eu cred că anul acesta, pe partea noastră artistică, nu va fi ce trebuie. Eu nu sunt omul care se plânge, încerc să iau lucrurile așa cum sunt, dar când vezi că nu ești alături de publicul tău, când vezi că nu poți să împarți bucuria ce-ai făcut…Noi, în toată perioada asta, am scris, am făcut muzică. Noi avem de dăruit proiecte multe”.

Fuego revine cu un nou sezon al emisiunii sale

Sezonul șase al emisiunii „Drag de România mea”, moderată de Fuego va avea premiera duminică, 4 aprilie, de la 15.00, pe TVR 2 și TVR 2 HD. Anunțul a fost făcut de către cântăreț pe rețelele sociale.

„Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” e un proiect care n-a revoluționat televiziunea, dar care vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran, la capitolul divertisment. Sunt fericit că în sezoanele de până acum am creat diversitate, am premiat artiști, am avut exclusivități și momente de referință care vor rămâne în arhiva televiziunii.

Și uite așa, pas cu pas, am ajuns la cel de-al șaselea sezon, care va debuta pe 4 aprilie, de la ora 15.00, la #TVR2.Am crescut, am evoluat și am ajuns să fim o voce care arată oamenilor calitatea. Asta spun eu că este televiziunea și asta e menirea ei, indiferent de generații sau preferințe”.

Fuego, noi proiecte pe timp de pandemie

Îndrăgitul artist a declarat că a făcut live-uri pe Facebook, și a dat startul unei campanii online „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”,unde a lansat mai multe melodii noi și colaje.

Totodată, artistul a lansat proiectul „DRAG DE POEZIE”, oferindu-le fanilor săi câte o poezie pe zi, recitată chiar de el. Mai mult, cântărețul a anunțat că va lansa un nou album cu maestrul Jolt Kerestly.

Fosta iubită a lui Fuego, a rupt tăcerea. De ce s-au despărțit, de fapt

Fuego a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ana Maria Ciausu la începutul anilor 2000. După doar patru ani cei doi și-au spus adio, însă au rămas în relații bune. La începutul anului 2020, Ana Maria a acordat un interviu pentru PRO TV unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Paul Surugiu.

Fuego a transmis un mesaj trist pentru fanii săi în timpul unui interviu, in care a vorbit despre cum l-a afectat pademia de coronavirus.
Adauga un comentariu