Cancan

Fulgy are din nou probleme cu legea. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani a intrat într-un nou scandal

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fulgy are din nou probleme cu legea. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani a intrat într-un nou scandal
Fulgy trebuie sa se prezinte din nou in instanta

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, a ajuns din nou să aibă probleme cu legea. Acesta este implicat într-un nou proces din cauza neînțelegerilor dintre un service auto și o firmă de asigurări. Suma este una de 600 de euro, însă faptul că trebuie să se prezinte din nou în sala de judecată reprezintă o nouă lovitură pentru el și pentru familia lui.

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, are din nou probleme cu legea

Pe numele său real Fulgerică Manole trebuie să se prezinte la un nou proces. In calitatea de intervenient (situație în care se află de obicei autorii unor accidente rutiere pentru care firmele de asigurări refuză să plătească despăgubiri) a fost deschis recent de reprezentanții unui service auto din cartierul Cotroceni.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, suma pentru care s-a început procedura este una de 600 de euro pe care firma la care Fulgy avea poliță RCA în momentul evenimentului rutier refuză să o achite.

Așa că firma țepuită a decis să-și caute dreptatea la tribunal, chemându-l și pe Fulgy, în calitate de intervenient.

Fulgy a mai fost chemat în instanță după ce a tâlhărit un jurnalist

La finele anului trecut, în dosarul în care Fulgy este judecat pentru că a tâlhărit un jurnalist, magistrații i-au impus să meargă la medic, pentru a-și rezolva problemele de comportament, avertizând că, în caz contrar, îl vor duce cu forța la psihiatrie sau la dezintoxicare.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului’, a hotărât instanța.

Ce spune Theo Rose despre decăderea lui Fulgy

Theo Rose a vorbit, în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira’, și despre fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Anul trecut, Fulgy a fost în centrul mai multor scandaluri provocate chiar de el. Fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut probleme cu legea și a fost implicat în mai multe conflicte.

La un moment dat, Fulgy a declarat că din cauza drogurilor a vrut să ia viața părinților săi.

„Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic. Cântă foarte bine și la chitară bass. Foarte bun!

E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase.

Eu așa tind să cred. Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc.

Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună. Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial’, a declarat Theo Rose.

Adauga un comentariu