Cancan

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, declarat pericol public. Este trimis forțat la psihiatru

Publicat: 05 oct. 2021
Fulgy de la Clejani
Fiul Clejanilor, Fulgy, a fost declarat pericol social de către judecători și trebuie să meargă la psihiatru

Fulgy, băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost declarat pericol public de către judecători, care îl trimit forțat la psihiatru. Totul s-a întâmplat după ce odrasla Clejanilor a recidivat în urma scandalului cu drogurile de astă vară. De această dată, Fulgy a fost acuzat de tâlhărie comisă asupra unui jurnalist.

Fulgy, pe numele real Fulgeraș Manole, a fost declarat, oficial, pericol public la solicitarea procurorilor. Astfel, judecătorii i-au impus un tratament medical, pentru problemele de comportament pe care le are din cauza drogurilor. În cazul în care va refuza, Fulgy va fi internat cu forța într-un centru de specialitate.

În timp ce odrasla Clejanilor se laudă că își tratează problemele de comportament cauzate de droguri la sala de fitness, judecătorii i-au impus să meargă la medic. Totodată, aceștia l-au avertiza că, în caz contrar, îl vor duce cu forța la balamuc sau la dezintoxicare.

Ce se întâmplă cu Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani

La cererea procurorilor, care l-au trimis în judecată pentru tâlhărie comisă asupra unui jurnalist după ce a fost prins drogat la volan, „prințișorul Clejanilor” a fost obligat să-și trateze problemele pe care le are din cauza substanțelor interzise.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, a decis instanța.

Și Ioniță de la Clejani are probleme cu legea

În altă ordine de idei, și tatăl lui Fulgy, celebrul lăutar Ioniță de la Clejani, ar putea ajunge în fața instanței. Aceasta ca urmare a faptului că a amenințat mai mulți jurnaliști. Ioniță este în prezent cercetat pentru amenințare, după ce a făcut o criză de nervi și i-a agresat verbal pe jurnaliștii care se aflau în fața vilei sale, pentru a relata despre aventurile penale ale fiului său. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Fulgy i-a luat unui jurnalist telefonul din mână, după care l-a lovit cu pumnul în față. Victima a sunat atunci la 112, iar fiul Clejanilor a fost ridicat de polițiști, care l-au acuzat de tâlhărie.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că polițiștii Secției 12 au demarat deja cercetările pe numele lui Ioniță Manole și au trimis dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde procurorul de caz a stabilit cum vor decurge cercetările. Sursele citate au precizat că, mai întâi, vor fi audiați, în calitate de martori, toți jurnaliștii care au fost de față, inclusiv reclamantul, după care vor fi vizionate eventualele imagini sau înregistrări audio, pentru a fi coroborate cu declarațiile martorilor. Abia la sfârșit, ar urma să fie citat și Ioniță, iar după interogarea acestuia procurorii vor stabili dacă vor înceta urmărirea penală, dacă îl vor amenda sau dacă îl vor trimite în judecată.

În toată această nebunie, însă, se remarcă și un lucru bun – faptul că sora lui Fulgy, Margherita de la Clejani, nu a mai fost implicată în niciun scandal. Și aceasta deoarece, în urmă cu câțiva ani, Margherita a avut și ea probleme cu drogurile.

Adauga un comentariu