Cancan ultimă oră

Gabi Bădălău a lipsit de la procesul pentru custodia celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu

Publicat: 17 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabi Bădălău a lipsit de la procesul pentru custodia celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău nu a fost prezent astăzi, la Tribunal, la procesul pentru custodia celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău nu a fost prezent astăzi, la Tribunal, la procesul pentru custodia celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. Astfel, magistrații de la Judecătoria Sectorului 6 din Capitală au amânat procesul pentru că nu a fost efectuată evaluarea psihologică a celor doi copii.

Cei doi urmează să se prezinte la următorul termen

Claudia Pătrășcanu s-a prezentat în fața instanței, însă afaceristul a fost absent. Cei doi urmează să se prezinte la următorul termen din nou în sala de judecată pentru a se decide cine va primi custodia celor doi băieți ai lor. Aceștia vor fi nevoiți să stabilească programele de vizită, domiciliul copiilor, dar și cel al vacanțelor.

În decembrie, Claudia Pătrășcanu a pierdut o bătălie în procesul pe care îl are de foarte multă vreme cu tatăl copiilor ei. Judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor depusă de cântăreață.

Judecătoria Buftea a decis atunci să-i respingă Claudiei Pătrășcanu cererea de partajare, pentru că aceasta nu a reușit să plătească taxa de timbru, o taxă care s-ar ridica la sumă de 200.000 de lei, potrivit Spynews.ro. Cântăreața ar fi plătit doar suma de 5.000 de lei din această taxă. În trecut, soția lui Gabi Bădălău a solicitat să i se aprobe plata eșalonată, dar și această cererea i-ar fi fost respinsă.

Ce avere au de împărțit Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au de împărțit mai multe bunuri și proprietăți, iar printre acestea se află și un teren din Corbeanca pe care l-au achiziționat în timpul căsniciei. Artista ar avea dreptul la o despăgubire în valoare de 100.000 euro. Instanța i-a respins cererea de partajare, iar procesul continuă cu un nou termen.

Vedeta îl acuza pe Gabi Bădălău că nu vrea să-i dea divorțul și că aceasta ar fi cauza pentru care procesul dintre ei durează la nesfârșit.

„Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2, 3, 5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul. O fi gelos!”, a declarat nervoasă Claudia Pătrășcanu, la ieșirea din Tribunal, la începutul lunii noiembrie.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu