Bursa Barfelor

Gaborul a plecat cu bruneta la Monaco, dar s-a întors fără ea

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Gaborul a plecat cu bruneta la Monaco dar s-a întors fără ea

Dacă tot au zis babele despre gabori, mențin linia și vă spun două vorbe despre Cipirică Movilă, de la permisiuni. Acum ceva vreme, avea o iubită psiholoagă, cu care a mers prin Monaco. A postat poze cu ea, le-a lăsat vreo două zile, apoi le-a șters. În cele din urmă, ajunși la Iași, s-au despărțit. Babele nu știu care-i motivul, dar sigur a fost ceva printre ei. Până la urmă, o domnișoară n-are nevoie de mult timp să se convingă cum este un găboraș…

Comentarii
  • Se pare ca încă nu l-ați iertat nici după atâta timp ca nu ia dat permisiunea lu cotruta de la voi de acolo. Omul are caracter și nu sa lăsat influențat iar acum îl ardeți permanen. De astfel de oameni are nevoie sistemul! Sa fiu in locul lui ce plângeri penale v-as face pentru hartuire

  • Ce tot va luați de viață privată a oamenilor,fie ei gabori,doctori primari etc. Voi care faceți aceste articole santeti perfecți? Sau nu mai aveți cu ce umple rubricile și atunci stați la pândă să vedeți cine și ce. Nu mai au voie unii să iasă din casă că „hopa” apar paparatii.Nu mai au voie la viață privată,la distracții și plimbări. Daca ar lua ajutor social nu ia-ți mai bârfi. Ați ajuns să-i urmăriți și cu ce se îmbracă. Oare n-ar fi bine să-i dezbrăcați să vedeți dacă au tot ce le trebuie la ei? Mi se pare că voi cam exagerați cu „meseria” voastră. Mai ganditi-va un pic înainte de a scrie.

  • Orice om are dreptul la viață privată. Și nu este nimeni în măsură să judece sau sa bârfească acest drept.Merge unde vrea,cu cine vrea și când vrea. Nu este problema voastră să târâți in mocirla viața privată a cuiva. Bine ar face toți cei care sânt în cauză sa vă facă plângere și să vă desființeze rubrica asta de doi bani.

  • militienii de la permise si rutiera is cei mai mari spagari…..iasi,targu frumos,harlau,toti…..niste rapeni

  • Codruta nu iese in cluburi ca nu o lasă iubitul, ca e batran și gelos, așa ca nu avea de unde sa știe ce face gaborul

  • Nu -i poți băga pe toți în aceeași oală.Ao dat tu șpagă la toți milițienii? De unde știi tu că sânt toți spagari și rapeni?Ai șters tu rapănul de pe ei?

  • Daca a mers la Monaco pe banii lui, inseamna ca a mancat doar seminte, acolo. SI alea luate din tara. Un burger costa cat salariul lui pe o luna, acolo.

  • Ce vă mai place să atacați oamenii care nu v-au suflat în ciorbă! Asta dă dovadă de faptul că valoarea voastră este mai mică decât 0, că sunteți ceea ce sunteți, niște pseudofituisti….niște nulități! Chiar nu mai aveți subiecte, nimic, zero!

Adauga un comentariu