Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea a suferit un accident dureros: „Mă tem să nu-l fi rupt”

Publicat: 28 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea a suferit un accident dureros Mă tem să nu-l fi rupt
Gabriela Cristea a avut parte de o întâmplare cu adevărat neplăcută în vacanță

Gabriela Crista, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoarea TV din România, a avut parte de un accident casnic care îi dă mari bătăi de cap acum. A fost doar un moment de neatenție care a costat-o scump pe brunetă, care acum urmează să-și fac programare în cabinetul medicului pentru mai multe investigații la piciorul la care s-a lovit.

Gabriela Cristea, accident casnic. S-a lovit de toboganul fiicelor ei

Soția lui Tavi Clonda este genul de vedetă care ține legătura cu fanii și le povestește tot ceea ce se întâmplă în viața ei atțt pe plan profesiona, dar și personal. Astfel că Gabriela Cristea nu a putut să nu le spună ce ghinion imens a avut în urmă cu puțin timp.

Aceasta se afla acasă când a avut loc primul accident casnic. A alunecat pre gresia din baie și a căzut, dar nu a fost nimic grav, n-a simțit deloc durerea. Totuși, ghinionul cel mare urma să vină. Grăbită, Gabriela Cristea nu a apreciat atât de bine distanța și s-a lovid cu degetul mic de toboganul fiicelor ei. S-a ales cu dureri cumplite și cu vânătăi, iar acum vrea să meargă la doctor pentru investigații ca să se asigure că nu și-a rupt nimic.

„M-am grăbit și m-am lovit cu degetul mic de la piciorul drept de toboganul fetelor, din casă.

Degetul meu e inflamat și vânăt… are toate culorile posibile, de la galben, mov, roșu… Voi merge să-mi fac o radiografie, mă tem să nu-l fi rupt”, a dezvăluit ea pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a mers la spital cu fiicele sale! Motivul vizitei

Prezentatoarea tv este genul de mămică care merge regulat cu copiii la medicul pediatru pentru analizele și pentru consultul de rutină, căci, spune ea, preferă să prevină decât să trateze.

„Stiu ca ma intrebati mereu de ce merg atat de des cu fetele la medic. Raspunsul este simplu: pentru ca vreau sa previn, nu sa tratez. Prefer sa mergem cu zambetul pe buze la pediatru, iar doamna doctor este atat de rabdatoare si are atata energie, incat reuseste sa le faca fata cu succes celor doua motoare turbo, Victoria si Iris”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu