Cancan

Gabriela Cristea nu ține cont de vârstă și își trăiește viața la maximum. Cum se răsfață celebra vedeta tv

Publicat: 20 oct. 2021
Gabriela Cristea vârstă
Gabriela Cristea a ajuns la vârsta la care se poate simți o femeie împlinită

Apreciată pentru aparițiile ei și energia debordantă, Gabriela Cristea nu ține cont de vârstă și își trăiește viața la maximum. Frumoasa prezentatoare este mai fericită ca oricând și asta se observă după cum se răsfață celebra vedetă tv.

Gabriela Cristea este o femeie de succes, soție și mamă devotată. Alături de soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, se bucură de viață și de cele două fetițe pe care le au împreună.

Gabriela Cristea nu ține cont de vârstă deși nu a avut o viață ușoară

Viața Gabrielei Cristea nu a fost una ușoară. Cu o copilărie nefericită și o relație tensionată între părinți, vedeta a reușit să se mobilizeze și să ajungă acolo unde și-a dorit.

După un mariaj eșuat alături de Marcel Toader, vedeta și-a găsit fericirea în brațele îndrăgitului artist Tavi Clonda.

Frumoasa vedetă în vârstă de 46 de ani se bucură din plin de viață și merge des în vacanțe împreună cu soțul ei și cu cele două fetițe. Pe contul ei de Instagram Gabriela Cristea a postat mai multe fotografii în care este extrem de fericită. Se pare că vârsta nu o împiedică să se bucure de fiecare moment. 

Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că diferența de vârstă dintre ea și soțul ei nu a reprezentat un obstacol pentru ei. Gabriela Cristea mărturisea într-un interviu că îi place să călătorească și să trăiască viața frumos. Cu o sinceritate debordantă, celebra vedetă tv declară că în pofida vârstei pe care o are, este mult mai copilăroasă decât soțul ei:

„El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea.

Cum se răsfață vedeta alături de soțul ei 

Gabriela Cristea formează împreună cu Tavi Clonda unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. 

Frumoasa prezentatoare cu o carieră de succes nu ratează nici o ocazie de a se răsfăța. Călătoriile, vacanțele exotice și tratamentele corporale fac parte din viața acesteia. 

Căsătoria cu Tavi Clonda i-a adus vedetei împlinirea. Gabriela Cristea nu s-a ferit niciodată să declare că își iubește soțul foarte mult și că acesta o face fericită.

“Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină!”, scria Gabriela pe o rețea de socializare la scurt timp după ce s-a căsătorit.

Pe lângă vacanțele exotice și plimbările nelipsite împreună cu familia, Gabriela Cristea este preocupată și de aspectul fizic. La 46 de ani vedeta face sport, are o alimentație echilibrată și își dorește să fie mereu în formă. 

Îndrăgita vedetă tv a recunoscut că a avut probleme cu greutatea, dar și-a dorit să scape de kilogramele în plus. 

„A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei mă acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. (…) Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele”

Gabriela Cristea recunoaște că nu ține cont de vârstă și adoră să fie răsfață. Frumoasa prezentatoare este într-o formă fizică de invidiat, afișează mereu o atitudine energică, fapt care atrage atenția fanilor ei.

Tavi Clonda, bărbatul care i-a schimbat complet viața

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu puternic de câțiva ani. Cei doi se afișează în public ori de câte ori au ocazia, alături de fetițele lor, Victoria și Iris. 

Vedeta tv a povestit într-un interviu că soțul ei i-a schimbat viața și i-a fost alături în cele mai grele momente. Mariajul dintre cei doi a întâmpinat și dificultăți, una dintre acestea fiind problemele de sănătate ale artistei până să rămână însărcinată:

„A meritat tot chinul pe care l-am îndurat și cred că Dumnezeu ne întărește prin fiecare încercare pe care ne-o trimite în viața asta. Am avut momente de cumpănă foarte mari, apropo de faptul că nu rămâneam însărcinată.” 

Artista recunoaște că Tavi Clonda a fost mereu lângă ea și a încurajat-o atunci când simțea că nu mai are putere:

„Dacă nu ai un bărbat lângă tine, care să te susțină 100%, o iei pe arătură.” a declarat vedeta.

Gabriela Cristea demonstrează că este o femeie puternică. Celebra vedetă  tv nu ține cont de vârstă și își trăiește viața la maximum alături de soțul ei. După un trecut agitat, cu evenimente nefericite, îndrăgita prezentatoare este acum fericită și se răsfață ori de câte ori are ocazia. 

Adauga un comentariu