Actualitate

Gabriela Firea, despre Guvernul PNL: „A arătat clar că nu doreşte nici să majoreze pensiile şi nici să majoreze alocaţiile pentru copii”

Publicat: 04 iun. 2020

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că Guvernul PNL a demonstrat de-a lungul lunilor că nu este dispus să mărească pensiile și nici să majoreze alocațiile.

„Eu cred că, din păcate pentru el, Guvernul PNL a arătat clar că nu doreşte nici să majoreze pensiile şi nici să majoreze alocaţiile pentru copii. (…) Ieri în Parlament a fost respinsă ordonanţa de urgenţă care proroga termenul pentru creşterea alocaţiilor pentru copii. Eu înţeleg din punct de vedere economic orice situaţie dificilă cu care se poate confrunta un Guvern, numai că citim şi noi presa străină, presa din Europa în special, şi vedem că acolo toate Guvernele care, chiar dacă s-au împrumutat, oricum în condiţii mai bune decât ale noastre, au dus acele împrumuturi către zonele strategice. (…) Dacă populaţia nu e o zonă strategică, mă refer la sănătate, educaţie şi, de asemenea, la factorul social, atunci care sunt priorităţile noastre, pentru că nici nu am văzut ca în această perioadă să se investească foarte mult într-o autostradă, spre exemplu”, a spus Gabriela Firea.

De asemenea, astăzi, Marcel Ciolacu a atras atenția cu privire la creșterea prețurilor

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a vorbit despre creșterea prețurilor cu un procentaj de 6,7 % în timpul guvernării Partidului Național Liberal. Acesta a menționat că România se află pe locul al doilea la acest capitol în Uniunea Europeană.

”Nu au fost în stare să pună România în topurile Uniunii Europene cu vreun plan de salvare a economiei sau de absorbție de fonduri europene – NU EXISTĂ NICI ACUM AȘA CEVA! În schimb, au reușit cu prețurile. A doua cea mai mare creștere din UE la bunuri alimentare – o #majorare de 6,7% ❗
În doar 7 luni, au prăbușit #niveluldetrai al românilor! Toate prostiile lor, toată hoția lor, toată debandada din economie este decontată #exclusiv de români și de firmele românești!

Dacă adăugăm la asta șomajul galopant, împrumuturile fără precedent, deficitul bugetar uriaș și investițiile străine care fug din România avem tabloul complet al guvernării: PNL = FALIMENT!

Trebuie să ne unim și să oprim aceste petarde economice să mai ia decizii pentru români! PSD are un program de relansare economică cu 28 de măsuri care reprezintă un sprijin direct, real, coerent și consistent pentru a stopa prăbușirea. Nu vom ezita să îl punem în practică!”, a declarat Marcel Ciolacu despre creșterea prețurilor.

Adauga un comentariu