National

Gabriela Firea, mesaj dur la adresa Guvernului: „A avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme”

Publicat: 26 nov. 2020
Gabriela Firea
Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD

Joi seara, 26 noiembrie, Gabriela Firea a postat un mesaj dur, pe o pagină de socializare, la adresa Guvernului Orban. Aceasta îl acuză că nu a reușit să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, mai ales în contextul în care chiar personalul medical din linia întâi le-a folosit

Gabriela Firea afirmă că oamenii sunt foarte revoltați, din cauza faptului că pandemia a scăpat de sub control, iar spitalele sunt aproape de colaps, din cauza incompetenței actualei guvernări.

“De vorbă cu bucureștenii. Oamenii sunt revoltați. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav!- le purtăm degeaba pentru că nu ne protejează. Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii și au murit cu miile din cauza guvernului Orban, care nu și-a făcut deloc treaba”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: „PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam”

“Cum Orban sau vreun ministru nu-și asumă nicio responsabilitate, singura modalitate de a da socoteală este prin vot pe 6 decembrie. Zeci de mii de oameni s-au contaminat, mii de oameni au murit deși au respectat regulile impuse de autorități din cauză că guvernul PNL nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PSD: „Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor”

“PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție.

Este un eșec grav al guvernului susținut de Dreapta Unită, iar vinovații, în frunte cu Iohannis și cu Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor”, a conchis Gabriela Firea

Gabriela Firea: „Eşecul acestei guvernări înseamnă de fapt eşecul României”

Liderul PSD în București, Gabriela Firea este de părere că în ultimul timp se vorbește foarte mult despre un vaccin împotriva coronavirusului, dar nu se pune accent deloc pe nevoile spitalelor, pe cele ale medicilor sau pe necesitatea realizării unor circuite, care să permită tuturor spitalelor să primească pacienți cu COVID-19.

„Este foarte trist, nu o spun cu plăcere, nu sunt un om cinic, nu mă bucur de eşecul guvernării, pentru că eşecul acestei guvernări înseamnă de fapt eşecul României în timpul pandemiei.

În aceste zile în loc să se vorbească despre ce au nevoie spitalele, ce nevoi au medicii în continuare care sunt epuizati, de ce nu la făcut testare extinsă, de ce nu s-au izolat cazurile, de ce avem această răspândire comunitară, de ce nu se procedează ca în Europa și anume, orice spital să poată primi şi pacienţi Covid şi non-Covid, fireşte cu asigurarea circuitelor separate şi a tuturor dotărilor cu materiale sanitare şi de protecţie.

Adauga un comentariu