Sport

George Puscaș este lider în Championship! Cum s-a descurcat atacantul român în ultima partidă de campionat

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Puscaș este lider în Championship Cum s-a descurcat atacantul român în ultima partidă de campionat
George Pușcaș

George Pușcaș (24 de ani) a fost introdus în teren în minutul 81 al partidei câștigate de Reading în fața lui Barnsley, scor 2-0, în runda a doua din Championship. Formația românului a urcat pe primul loc în clasamentul ligii secunde din Anglia.
Reading a învins-o pe Barnsley pe teren propriu, prin golurile lui Meite și Olise, venite în minutele 67, respectiv 76. Formația oaspete a rămas în 10 jucători după eliminarea lui Helik din minutul 42. George Pușcaș a intrat pe teren în minutul 81, în locul lui Lucas Joao. Internaționalul român a primit nota 6 din partea jurnaliștilor englezi. În cele aproximativ 10 minute în care a jucat, Pușcaș a avut o șansă de a marca, dar șutul său năprasnic a fost apărat cu greu de portarul lui Barnsley, Walton.

Veljko Paunovic, antrenorul lui Reading, a declarat la sfârșitul partidei că este bucuros că echipa sa conduce clasamentul din Championship, însă rămâne cu picioarele pe pământ.

„Mereu mi-am dorit să ajungem aici și mă bucur de acest moment. Dar trebuie să rămânem umili, este doar începutul. Nu va fi ușor în continuare”, a spus tehnicianul sârb.

Prima apariție în acest sezon de Championship pentru George Pușcaș în tricoul lui Reading

Au fost primele minute ale lui Pușcaș în acest sezon pentru Reading, în campionat.
În runda inaugurală, Reading a câștigat cu același scor, 2-0, în fața lui Derby County. Atacantul român a rămas pe banca de rezerve pe toată durata acelei partide. În schimb, George Pușcaș a evoluat 85 de minute, fără mari realizări, în meciul din Cupa Ligii Angliei, pierdut de formația sa, scor 0-1, în compania lui Luton.

Adauga un comentariu