Actualitate

Getuța Sterp și soțul ei vor fi nași de botez. Sora lui Culiță Sterp a dat vestea chiar de ziua ei de naștere

Publicat: 18 sept. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Getuța Sterp și soțul ei vor fi nași de botez. Sora lui Culiță Sterp a dat vestea chiar de ziua ei de naștere
De ziua ei de naștere, Getuța Sterp a primit cel mai frumos cadou din partea bunei sale prietene

Getuța Sterp și soțul ei, Sebastian, vor fi nași de botez, peste câteva luni, pentru copilul unor prieteni de familie. Sora lui Culiță Sterp a dat vestea chiar de ziua ei de naștere, aceasta împlinind 26 de ani. Întrebată de prietena ei dacă vrea să-i creștineze copilul, Getuța Sterp nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoție.

Veste minunată dată de Getuța Sterp chiar de ziua ei de naștere! Ea și Sebastian, soțul ei, se pregătesc de botez, care va avea loc peste numai câteva luni. Astfel, sora lui Culiță Sterp va fi nașă pentru copilul celei mai bune prietene.

Getuța Sterp și soțul ei vor fi nași de botez

În urmă cu câteva zile, pe 14 septembrie, Getuța Sterp și-a serbat ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 26 de ani. Alături de ea au fost cele mai apropiate persoane, iar printre acestea s-au numărat și Cristina și soțul ei, care au avut un cadou de-a dreptul special și emoționant pentru sărbătorită. Sora lui Culiță Sterp nu s-a putut abține și a izbucnit imediat în lacrimi.

Acum câteva zile, Getuța Sterp și-a serbat ziua de naștere și i-a invitat pe toți cei apropiați ei. Printre invitați s-a numărat și Cristina, prietena ei cea mai bună și colega de bancă din liceu, care a fost însoțită și de soțul ei. Cei doi au avut un cadou foarte special pentru sărbătorită, care a făcut-o chiar să plângă. Aceștia au întrebat-o pe Getuța și pe soțul ei daca vor să fie nașii copilului lor care va veni pe lume peste câteva luni. Emoțiile au copleșit-o pe sora lui Culiță Sterp, care a început să plângă. Printre suspine, Getuța a spus fără să stea prea mult pe gânduri marele „DA”.

„Cristina e colega mea de bancă din liceu și cea mai bună prietenă, ea locuiește în Germania cu soțul ei, urmează să devină părinți în foarte puțin timp și au venit să ne întrebe dacă vrem să le fim nași celui mic. Bineînțeles că o să le fim, pentru că și pe ei i-am cununat în urmă cu un an și jumătate”, a povestit Getuța Sterp.

Getuța Sterp, mesaj emoționant pentru soțul ei

Sora cea mică a lui Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață de ani buni, Sebastian, care în urmă cu aproximativ un an i-a devenit și soț.

Cei doi se înțeleg de minune și nu ratează nicio ocazie să-și facă declarații de dragoste publice unul altuia. În urmă cu ceva timp, Getuța a postat chiar o imagine alături de partenerul ei de viață, în dreptul căreia a scris și un mesaj extrem de emoționant.

„Să ai la cine să mergi se numește acasă. Să ai pe cine să iubești înseamnă că ai o familie. Iar să le ai pe amândouă este o binecuvântare”, scria în urmă cu ceva timp Getuța Sterp, în mediul online.

Comentarii
  • Sictir sterililor, iar ați apărut în presă!!! Nu sunteți decât niște gunoaie care vor a se face cunoscute lumii!! Dar nu înțeleg, ce ar putea învăța lumea de la voi???

Adauga un comentariu