National

Gică Popescu, fostul capitan al echipei naționale de fotbal a României, se apucă de televiziune. Anunțul a fost făcut în direct

Publicat: 15 iun. 2021
Gică Popescu în costum negru. Poartă o cravată în dungi albe și verzi
Gheorghe Popescu, cunoscut mai ales ca Gică Popescu este un fost fotbalist român, actualmente impresar. A participat cu echipa națională de fotbal a României la trei turnee finale ale Campionatelor mondiale și la două ale Campionatelor europene de fotbal.

Marți, 15 iunie 2021, în direct la Antena 3, Gică Popescu, fostul capitan al echipei naționale de fotbal a României, a anunțat că se apucă de televiziune. Acesta a dezvăluit cu cine a realizat primele interviuri.

Gică Popescu a început o serie de interviuni cu fotbaliști alături de care a jucat, printre care se numără Gheorghe Hagi, Luis Figo, Puyol și Hristo Stiochkov. Acesta a precizat că interviurile vor fi difuzate de săptămâna viitoare, la Antena 1, în cadrul emisiunii „Super prieteni cu Gică Popescu”. El speră ca lumea să aprecieze inițiativa sa.

„Mă gândeam ce pot să fac, după perioada petrecută în spatele gratiilor. Am zis să fac o serie de interviuri cu foști mai fotbaliști alături de care am jucat. Trebuia să încep cu Gică, am făcut pe Bernabeu cu Luis Figo. După am făcut cu Puyol, pe Camp Nou, și apoi cu Hristo Stiochkov. Cu el am mers în Deltă, se lăuda că e mare pescar, o să vedeți că nu știe să țină lanseta în mână.

Ar fi gresu să aleg un 11 din jucătorii alături de care am jucat. Însă, dacă oamenii vor aprecia interviurile, vom continua cu alți 10 internaționali.

Vor fi difuzate de săptămâna viitoare, la Antena 1, emisiunea Super prieteni cu Gică Popescu.

Pe măsură ce trecea, mă obișnuiam cu camera. Îmi place. Sper să aprecieze oamenii”, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu, despre situația de la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European 2020: „Eu şi Gică am decis să mergem pe biletele pe care le-am luat la tribuna a doua”

Gică Popescu a adus în discuție și scandalul izbucnit în urma deciziei Federației Române de Fotbal de a-i trimite pe componenții Generației de Aur la Tribuna 2 a stadionului Arena Națională, la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European 2020.

„Acum câteva zile am fost sunat de către domnul managerul de proiect din partea Federației Române de Fotbal pentru 2020 spunându-mi că are un bilet pentru mine, eu fiind pe lista domniei sale.

L-am întrebat și de Gică Hagi care era pe lista președintelui Federației de Fotbal. Am trimis pe cineva la federație după cele două bilete și am văzut că locurile erau mai puțin bune decât cele pe care le cumpărasem eu cu câteva zile înainte, din cota de bilete care a revenit Guvernului României eu ocupându-mă în ultimii trei ani jumate de organizarea Campionatului European Euro 2020. Atunci eu şi Gică am decis să mergem pe biletele pe care le-am luat la tribuna a doua.

Biletele lor erau undeva lateral, un sector mai în dreapta, biletele pe care le-am cumpărat erau chiar pe mijloc la tribuna a doua. Deci, în momentul în care ne-am dus către stadion știam unde o să stăm.

Mă bucur enorm că am fost la tribuna a doua pentru că a fost una dintre cele mai frumoase seri pe care am petrecut-o pe stadion.

Am râs, ne-am adus aminte de meciurile pe care le-am jucat la Campionatul European, am făcut poze cu oamenii, ne-am îmbrățișat cu macedonenii, deci a fost o seară în care noi ne-am simțit extraordinar”, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu: „Nu consider că am fost umiliți”

El a precizat că s-a bucurat să fie în mijlocul oamenilor, nesimțindu-se umilit de situație.

„Nu consider că am fost umiliți. Am stat printre oameni, printre suporteri Noi vom fi toată viața în zona VIP a istoriei fotbalului românesc, asta nu ne poate lua nimeni, acolo o să rămânem, este munca noastră, sunt rezultatele pe care le-am avut și asta nu poate să le ia nimeni.

Faptul că am stat la tribuna a doua a fost extraordinar! A fost una dintre cele mai frumoase seri pe care noi le-am petrecut pe terenul de fotbal.

Nu ține de locurile unde am stat noi. Suntem aceiași și la tribuna a doua și în spatele porții și la vestiar și dacă ne uităm din wc la meci aceiași suntem. Locul nostru în istorie nu ni-l va lua nimeni niciodată”, a spus Gică Popescu la „Sinteza Zilei”.

Adauga un comentariu