Stiri

Gina Pistol, despre momentele grele dinaintea sarcinii. „Numai eu știu ce era în sufletul meu”

Publicat: 26 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gina Pistol a vorbit cu o sinceritate maximă despre momentele grele dinaintea sarcinii. Vedeta trece printr-o perioadă extrem de frumoasă după ce în luna martie a născut-o pe Josephine. Smiley și Gina sunt extrem de încântați și se bucură de fiecare clipă din noua postură de părinți.

De curând, prezentatoarea tv a recunoscut că a trecut prin momente extrem de grele înainte de a rămâne însărcinată.

Gina Pistol, despre momentele grele dinaintea sarcinii

În urma unui control de rutină, Gina a aflat că are șanse foarte mici de a rămâne însărcinată. Vestea a devastat-o, iar comentariile oamenilor din jur nu au ajutat-o prea mult. Mulți fani sau apropiați o întrebau mereu când are de gând să rămână însărcinată, iar acest lucru o durea enorm știind răspunsul oferit de medici.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă.

După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe internet.

Chiar dacă au fost momente grele pe care a trebuit să le depășească, Gina Pistol a devenit mămică de fetiță. Acum vedeta se ocupă de creșterea micuței și se declarată o femeie împlinită.

Gina Pistol a dezvăluit când va reveni pe micile ecrane

Gina Pistol, gazda emisiunilor ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express” de la Antena 1, a vorbit despre revenirea ei pe micile ecrane, după ce a devenit, oficial, mămică. Multe persoane i-au simțit absența acesteia și se întreabă când va reveni în proiectele din televiziune.

După ce în data de 9 martie Smiley și Gina Pistol au devenit, oficial, părinți, telespectatorii s-au întrebat când va reveni pe micile ecrane pentru a le transmite entuziasmul pe care, de obicei, îl emană blondina. Ei bine, de data aceasta, Gina Pistol a mărturisit faptul că în curând va putea fi revăzută la TV!

„O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”, a spus Gina Pistol.

Dramele nu au ocolit-o pe Gina Pistol nici în tinerețe. Frumoasa vedetă nu a avut deloc o familie unită și nu a simțit cum e să îi aibă pe ambii părinți alături de ea, așa cum fiica ei se bucură de prezența lor acum.

Bunica Ginei a mărturisit în urmă cu câțiva ani că mama sa a lăsat-o în grija ei după doar trei zile de la naștere.

Adauga un comentariu