Local

Grozăvie, în Iaşi! O fetiţă de 11 ani, agresată de un tânăr de 19 ani! Individul, arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi tentativă de viol! (Exclusiv)

Publicat: 15 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grozăvie în Iaşi O fetiţă de 11 ani agresată de un tânăr de 19 ani Individul arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi tentativă de viol Exclusiv
o fetiţă plângând. o sală de judecată . un tânăr cu mâinile încătuşate la spate
Grozăvie, în Iaşi! Un tânăr ieşean a fost arestat preventiv marţi seară, pentru agresiune sexuală. Horia Constantin Stângaciu a ajuns după gratii pentru că ar fi abuzat o fetiţă de 11 ani, care, culmea, i-ar fi şi rudă! Cea care l-a dat pe mâna autorităţilor a fost chiar mama fetiţeiGrozăvie, în Iaşi! O fetiţă în vârstă de numai 11 ani a fost agresată sexual de o rudă! Suspectul a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală. Astfel, în seara zilei de marţi, 15 septembrie 2019, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Horia Constantin Stângaciu (19 ani).
„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu privire la inculpatul Horia Constantin Stângaciu . Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi tentativă de viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Horia Constantin Stângaciu”, au precizat judecătorii ieşeni.

Mama victimei a sesizat poliţiştii şi procurorii

De remarcat este faptul că decizia Judecătoriei Iaşi în privinţa lui Horia Constantin Stângaciu nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Individul în vârstă de 19 ani a intrat în atenţia oamenilor legii în urmă cu câteva zile.
Surse judiciare au afirmat pentru reporterii cotidianului „Bună Ziua Iaşi” au afirmat că, la începutul lunii, individul de 19 ani şi-ar fi agresat o rudă, o fetiţă de doar 11 anişori. Cea care l-a dat pe individ pe mâna procurorilor este chiar mama fetiţei, care a observat de îndată că ceva era în neregulă cu fiica ei.

Horia Constantin Stângaciu, suspectat de tentativă de viol asupra fetiţei de 11 ani

Aceleaşi surse au mai arătat că, la începutul lunii septembrie 2020, fetiţa de 11 ani i s-a plâns mamei sale că suspectul ar fi agresat-o sexual, încercând chiar să o violeze. Potrivit aceloraşi surse, individul este chiar nepotul mamei victimei.
Când a auzit ce s-a întâmplat, femeia a mers direct la Poliţie, unde a reclamat totul. La scurt timp, oamenii legii au declanşat ancheta. Individul în vârstă de 19 ani a fost săltat şi dus la audieri.

Reţinut de poliţişti, propus spre arestare de procurori pentru agresiune sexuală şi tentativă de viol

După ce l-au audiat pe individ, au audiat-o pe fetiţa de 11 ani şi pe mama acesteia, anchetatorii au decis să îl reţină luni, 14 septembrie, pe Horia Constantin Stângaciu. Marţi dimineaţă, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au propus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a individului.
Judecătorii ieşeni au admis propunerea, sub acuzaţiile de agresiune sexuală şi tentativă de viol. Acum, urmează a se vedea dacă tânărul de 19 ani va contesta sau nu decizia de arestare preventivă luată în cazul său. În eventualitatea în care o va face, judecătorii instanţei superioare vor hotărî ce se va întâmpla în continuare cu Horia Constantin Stângaciu.
Adauga un comentariu