Actualitate

Guvernul Ciolacu PSD-PNL vinde tot! Pe listă s-au mai adăugat câteva, Portul Constanța și perimetre cu gaz din Marea Neagră

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Guvernul Ciolacu PSD-PNL vinde tot Pe listă s-au mai adăugat câteva Portul Constanța și perimetre cu gaz din Marea Neagră
Guvernul Ciolacu PSD-PNL vinde tot! Pe listă s-au mai adăugat câteva, Portul Constanța și perimetre cu gaz din Marea Neagră

Guvernul Ciolacu PSD-PNL mai bifează pe lista lucrurilor vândute și „bucăți” din România. De această dată este vorba despre perimetre cu gaz din Marea Neagră și despre Portul Constanța, obiective de interes pentru alte state, pentru că oamenii de la guvernare nu sunt în stare să le exploateze în favoarea României și a românilor.

Guvernul Ciolacu a mers în Quatar în vizită, iar prin intermediul acestei vizite, Quatarul și-a exprimat disponibiliatea pentru a concesiona un perimetru cu gaz din Marea Neagră, deoarece este bine cunoscut potențialul crescut atât pentru energia solară cât și pentru energia eoliană. Guvernul Ciolacu nu se oprește aici și anunță că și alte state și-au arătat interesul pentru concesionarea mai multor perimetre din Marea Neagră.

„Sunt destule firme interesate, inclusiv din Europa, din zona de nord a Europei, firme specializate în parcuri eoliene offshore”, spune Guvernul Ciolacu.

Guvernul Ciolacu PSD-PNL vinde tot!

Practic, toate perimetrele cu gaz din Marea Neagră o să fie concesionate, deoarece Guvernul aflat la putere, nu este în stare să exploateze acel potențial, ci este mai ușor să îl oferim altor state care sunt capabile și care văd valoarea din Marea Neagră.

„Pentru Qatar domeniul energetic este cel mai important sector al economiei. (…) În sectorul energiei verzi fac progrese. (…) Au planuri ambițioase și provocarea noastră a fost să vină și spre piața românească, unde sunt niște sunt niste deschideri importante. Pe de o parte pentru că avem potențial și solar și eolian foarte mare pentru regiunea noastră (…), pe de alta pentru că avem instrumentele financiare ca să stimulăm aceste investiții”, a explicat guvernul Ciolacu PSD-PNL.

Evident, perimetrele care urmează să fie concesionate nu sunt menționate, nu se știe, ci „se vor determina în baza unui studiu, așa spune legea trecută de Parlament săptămâna trecută”.

În Guvernul lui Marcel Ciolacu sunt doar oameni incapabili, sunt slabi, trădători care vor să vândă totul în schimbul unor bani care ajung tot la ei în buzunare, nu ajung la români, ei iau deciziile, ei iau banii, ei vând, dar nu fac nimic benefic pentru România.

Guvernul Ciolacu PSD-PNL spune că „nivelul redevenței se va stabili transparent”

Guvernul Ciolacu PSD-PNL spune că „nivelul redevenței se va stabili transparent, competitiv, până în 2025, până când terminăm, la nivelul ministerului, acest proiect”.

Din start, Marcel Ciolacu ne spune că în 2025 o să mai fie la conducere și o să vândă în continuare perimetru cu perimetru nu doar cu gazul din Marea Neagră, nu doar Portul Constanța, ci toată România. Să ne amintim și de Hidroelectrica aici.

Suntem un popor blestemat, avem cel mai nociv Guvern din istoria României, Guvernul Ciolacu PSD-PNL, iar dacă lucrurile merg în același ritm, o să avem și în viitor cel mai nociv Guvern. Poporul român trebuie să îi voteze în continuare, deoarece populația țării este de o delăsare cruntă. În cazul în care Guvernul Ciolacu o să mai fie la putere, atunci România merge cu 200-300 de ani înapoi.

Se vinde totul, iar românii nu văd nimic, cei care sunt totuși interesați, sunt puțini, dar probabil prin asta trebuie să treacă poporul, deoarece, din păcate, țara este profund manelistă, iar majoritatea cetățenilor sunt interesați doar de cancan, manele și mâncare, nu de ce se întâmplă chiar în fața ochilor.

Comentarii
Adauga un comentariu