Sanatate

Helicobacter pylori simptome forum: La ce să fii atent pentru a trata la timp afecțiunea

Publicat: 08 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Helicobacter pylori simptome forum La ce să fii atent pentru a trata la timp afecțiunea
În cazul în care rudele au fost diagnosticate cu cancer gastro-intestinal, ar trebui să fii, de asemenea, testat pentru Helicobacter pylori

Pentru a înțelege că suferi de helicobacter pylori poți observat simptome descrise pe forum. Membranele mucoase ale tractului digestiv sunt locul în care trăiește bacteria. S-a dovedit științific că acest tip de bacterii poate provoca inflamații și leziuni ale duodenului, ulcere și cancer de stomac. Bacteria este capabilă să elibereze substanțe toxice care duc la formarea de procese inflamatorii, ulcere și eroziuni.

Helicobacter pylori pătrunde împreună cu mâncare. De asemenea, mâinile nespălate, folosirea articolelor obișnuite de igienă personală poate deveni o poartă de intrare pentru Helicobacter pylori. Copiii se infectează adesea prin biberoane și jucării. Conform unor studii științifice recente, bacteria se transmite și pe cale oral-genitală. Prin esofag, intră în stomac și afectează mucoasele sale. Ca urmare, apar procese inflamatorii. Cel mai adesea, infecția apare în copilărie, când imunitatea copilului nu poate face față singură bacteriei. Dacă nu începi tratamentul, microorganismele dăunătoare vor rămâne în intestine.

barbat care se tine de burta din cauza durerii
Doar medicul curant poate prescrie medicamente

Helicobacter pylori simptome forum: Cum să identifici rapid boala

Dacă în organism există o bacterie Helicobacter pylori, vei simți următoarele semne. În tractul gastrointestinal persistă durerea sau disconfortul. Iar după masă există greutate în stomac, scade apetitul, manifestându-se vărsăturile și greața.

În cazul în care scaunul este închis la culoare și există sânge în vărsături cu siguranță microorganismele bacteriei se află în organism. Aceste semne ale Helicobacterului pylori la copii și adulți indică infecția cu o bacterie, fiind un motiv pentru a consulta imediat un medic.

mai multe bacterii de helicobacter pylori
În cazul în care scaunul este închis la culoare și există sânge în vărsături cu siguranță microorganismele bacteriei se află în organism

În astfel de condiții și boli, este important să se detecteze în timp util prezența unui microorganism patogen. În cazul în care nu detectezi la timp afecțiuni riști să dezvolți gastrită erozivă superficială sau atrofică. În cazul în care a existat un ulcer în trecut, riscul apariției bacterii este tot mai mare.

În cazul în care rudele au fost diagnosticate cu cancer gastro-intestinal, ar trebui să fii, de asemenea, testat pentru Helicobacter pylori.

Tratament pentru a scăpa de microorganismele dăunătoare din stomac

Doar medicul curant poate prescrie medicamente. De regulă, tratamentul se efectuează conform unei scheme care include administrarea a 3-5 medicamente, care includ antibiotice. Durata tratamentului este de până la două săptămâni.

La selectarea medicamentelor, specialistul va lua în considerare care medicamente au fost prescrise mai devreme și dacă există o alergie la medicamente.

o bacterie de helicobacter pylori
Dacă în organism există o bacterie Helicobacter pylori, vei simți următoarele semne

Dacă apelezi în timp util la specialiști, poți scăpa de gastrită cronică și să reduci riscul de cancer gastrointestinal. De asemenea, un tratament la timp poate stopa atrofia mucoaselor tractului digestiv. Tratamentul va reuși să oprească exacerbarea ulcerului.

De asemenea, poți reduce riscul de deteriorare a membranelor mucoase. Acesta pot fi deteriorate din cauza utilizării de medicamente cu efecte antiinflamatorii sau analgezice.

Atunci când urmei un tratament pentru bacterie trebuie să ții cont și de o dietă pentru Helicobacter pylori. Administrarea de medicamente poate provoca iritații ale mucoasei gastrice. Este necesar să excluzi complet băuturile prăjite și grase, leguminoase și alcoolice pentru a vindeca afecțiunea. Când tratezi bacteria trebuie să consumi doar pește, leguminoase, carne albă înăbușită, brocoli și usturoi.

Dacă ești infectat cu helicobacter pylori vei simți simptome descrise pe forum precum dureri ascuțite, dureroase, surde care apar în partea superioară a abdomenului în stânga. Disconfortul poate apărea în timpul postului prelungit, pe stomacul gol sau după un anumit timp după masă.

mai multe bacterii de helicobacter pylori
Helicobacter pylori pătrunde împreună cu mâncarea


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 

Adauga un comentariu