Horoscop

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 martie. Balanța intră într-o zonă de protecție divină

Publicat: 21 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 - 28 martie. Balanța intră într-o zonă de protecție divină
Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 martie. Îndrăgitul numerolog a prezentat, la Antena 3, ce provocări îi așteaptă pe nativii zodiacului, în perioada care urmează.

Sâmbătă, 20 martie 2021, Mihai Voropchievici a fost invitat la Antena 3, iar în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, a vorbit despre darurile runelor pentru următoarea săptămână. Citește în continuare ce surprize te așteaptă în săptămâna 22 – 28 martie.

Berbec. Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 martie

Berbecii au o săptămână în care își testează forța, rezistența și puterea. Nativii vor trece prin mai multe provocări, pe care vor fi nevoiți să le depășească.

Taur

Taurii trec printr-o perioadă delicată. Ei trebuie să aibă grijă la modul în care comunică, pentru a nu deranja pe nimeni.

Gemeni. Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 martie

Gemenii se pregătesc de o mică bătălie săptămâna viitoare. Sfatul runelor este că puteți câștiga și fără o bătălie.

Rac

Racii s-au gândit să lase în urmă grijile ce îi frământă și să se bucure de o săptămână plină de surprize. Nativii acestui semn zodiacal vor avea parte de dorințe împlinite.

Leu

Leii pot primi fie un cadou neașteptat în această săptămână, fie își întâlnesc sufletul pereche. Totul ține de momentul în care îi surprinde destinul.

Fecioară

Fecioarele sunt nevoite să facă o serie de modificări în ceea ce privește modul în care acționează. Sfatul runelor este să abordeze diferit problemele cotidiene, acceptând relaxarea și detașarea.

Balanță. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici: 22 – 28 martie 2021

Balanțele intră într-o zonă de protecție divină, iar săptămâna care urmează nu le va deranja în niciun fel.

Scorpion

Scorpionii vor întâlni pe cineva nou, interesant. Această persoană le va oferi dragostea pasională de care au nevoie. E o săptămână plină de energii pentru acești nativi.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au obosit și trebuie să schimbe energiile, astfel că pleacă într-o scurtă călătorie. Aveți grijă, deoarece asta înseamnă și că dacă v-ați certat cu persoana iubită, riscați să vă fie făcut bagajul.

Capricorn. Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 martie

Capricornii au parte de o săptămână în care vor afla un adevăr puternic. În urma acestui adevăr, nativii vor observa că viața li se schimbă. La finalul săptămânii vor avea noroc, ceea ce înseamnă că ar putea încerca să joace la Loto.

Vărsător

Toate visele Vărsătorilor devin realitate în această săptămână. Vor avea parte de o perioadă relaxantă, ce nu le va da mari bătăi de cap.

Pești. Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 martie

Nativii Pești sunt în căutarea scandalului. Din fericire, cineva de alături, fie un apropiat, fie un prieten, le va spune să se tempreze, deoarece pot rezolva problemele și pe cale pașnică.

Adauga un comentariu