Horoscop

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 1-7 martie 2021. Vești bune pentru nativii zodiei Gemeni

Publicat: 28 feb. 2021
Mihai Voropchievici ține în mână o rună
Mihai Voropchievici, numerolog

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 1-7 martie 2021. În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, îndrăgitul numerolog a vorbit despre toate semnele zodiacale.

Iată cum va întâmpina primăvara fiecare zodie în parte.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii au nevoie de multă forță, pentru că urmează o săptămână anevoioasă. Chiar și așa, astrele sunt de partea lor și le insuflă multă putere, pentru a trece peste orice orice obstacol.

Taur

Această săptămână nu este una prea bună pentru Tauri. Ei vor avea parte de dispute, de certuri și se vor comporta precum un uragan. Cu toate acestea, trebuie să rămână calmi și să nu caute motiv de ceartă. Lucrurile se vor aranja spre finalul săptămânii.

Gemeni

Vești bune pentru Gemeni. Vor avea parte de o nouă iubire, fierbinte și pasională, așa cum și-au dorit.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii trebuie să aibă răbdare, pentru că surprizele plăcute vor ajunge la ei doar dacă nu forțează mâna norocului. Cu răbdare, ei vor trece peste toate.

Leu

Leii vor avea parte de o săptămână marcată de comunicare. Vor vorbi mult și vor câștiga puțin.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară vor fi cam certăreți în această săptămână. Sfatul runelor este ca aceștia să nu se mai consume pentru lucruri care nu contează pentru ei. Totul are parte de o rezolvare în final, fără a fi necesară cearta.

Balanţă

Balanțele au nevoie de o schimbare. Ori schimbarea locului de muncă, ori o casă nouă. Din fericire, șanse de schimbare sunt. Totul depinde de determinarea de care dau dovadă nativii acestui semn zodiacal.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Vești extraordinare pentru Scorpioni. Săptămâna care vine este marcată de noroc, mai ales în ceea ce privește partea financiară. Vor câștiga o sumă uriașă de bani, care îi va împinge spre schimbări importante.

Săgetător

Săgetătorii sunt rugați să abordeze cu atenție lucrurile. După o săptămână solicitantă, ei sunt extrem de obosiți. Tocmai de aceea, atunci când iau o decizie importantă, sunt rugați să se gândească de două ori. Mare atenție la bani și la relația cu persoana iubită.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii trebuie să se mobilizeze, pentru a-și arăta adevăratul potențial, atât acasă, cât și la locul de muncă. Nu mai trebuie să trăiască în umbră. Ei au nevoie să fie auziți, fiindcă au foarte multe lucruri interesante de spus.

Vărsător

Vărsătorii sunt rugați să mai uite de griji și să se relaxeze. O persoană apropiată are mare nevoie de dumneavoastră, de aceea trebuie să vă concentrați puterile în acest sens, pentru a o ajuta.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peștii au parte de un noroc extraordinar. Cineva se gândește la ei și, în plus, le va oferi un cadou neașteptat. Cadoul va sosi mâine.

Adauga un comentariu