Local

Iașul devine capitala boxului internațional. Sportivi din Israel, Ucraina, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova participă la Turneul Internațional ,,CENTURA MOLDOVEI” – FOTO

Publicat: 23 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iașul devine capitala boxului internațional. Sportivi din Israel Ucraina Bulgaria Ungaria și Republica Moldova participă la Turneul Internațional CENTURA MOLDOVEI - FOTO
Sportivi din Israel, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova participă la Turneul Internațional ,,CENTURA MOLDOVEI"

Săptămâna aceasta, municipiul Iași devine capitala boxului internațional. Turneul Internațional ,,CENTURA MOLDOVEI” reunește nu doar sportivi din România, ci și din Israel, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova. Evenimentul are loc la Sala Polivalentă din Iași.

„Iașul devine capitala boxului internațional săptămâna viitoare, de marti până sâmbată. Vă așteptăm cu drag la Sala Polivalentă să vedem împreună boxerii români la lucru, alături de sportivi din: Israel, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, R.Moldova. După perioada de pandemie boxul revine la Iasi în forță! Turneul Internațional ,,CENTURA MOLDOVEI” la cea de a 42 a ediție!!! Sus FRBox! HAI ROMÂNIA!”, a transmis Vasile Citea, președinte Federația Română de Box.

Comentarii
  • A inceput campania electorala a lui Citea? Ne intrebam ce a facut acest individ pentru Iasi in afara de a aduce cate o gala de box si de a pune umarul la dezvoltarea comunei natale? Faceti un reportaj de analiza separat cu aceste doua chestiuni si vedeti ce au in frunte cei de la PSD.

Adauga un comentariu