Cancan

Iată cât costă o supă marocană în restaurantul lui Joseph Hadad. Ce prețuri au preparatele celebrului bucătar de la Pro TV

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cât costă o supă marocană în restaurantul lui Joseph Hadad. Ce prețuri au preparatele celebrului bucătar de la Pro TV
Joseph Hadad detine mai multe restaurante in Bucuresti unde poate fi servita celebra supa marocana

În meniul restaurantelor deținute de celebrul bucătar Joseph Hadad, regăsim și celebra lui supă marocană. În oferta culinară a localurilor deținute de chef-ul de la Pro TV putem regăsi preparate diverse. Joseph Hadad are vârsta de 62 de ani și este o persoană extrem de pasionată de lumea gastronomiei.

Restaurantele pe care le deține în Capitală le pune clienților la dispoziție un meniu diversificat, din care pot alege.

Cât costă o supă marocană în restaurantul lui Joseph Hadad

În meniu se regăsește și un fel de mâncare marocană apreciat de multe persoane, și anume ”Harira Soup”. Este vorba despre o supă marocană tradițională cu linte și năut. O astfel de supă costă 22 de lei, potrivit meniului.

Pe de altă parte, dacă dorești pâine proaspătă, plătești între 9 și 14 lei. Iar, dacă dorești o porție de orez iran cu șofran, migdale și stafide, te costă 15 lei.

Pentru cei care doresc să servească o porție de cartofi picanți cu lămâie și coriandru, trebuie să scoată din buzunare tot 15 lei. Pentru un desert, un client trebuie să plătească 32 de lei.

Joseph Hadad a rămas văduv

Joseph Hadad a rămas văduv în urmă cu aproximativ 13 ani. Soția celebrului chef a fost răpusă de o boală gravă, și anume cancerul la sân, iar moartea femeii iubite i-a schimbat complet viața.

Gila avea 42 de ani când a murit, iar, în urma sa, au rămas trei copii orfani de mamă și un soț îndurerat.

Îndrăgitul jurat de la Pro TV se consideră vinovat pentru că, fiind ocupat cu munca, nu a mers cu soția lui la medic şi regretă enorm acest aspect.

El a cheltuit sume importante în lupta soției sale cu maladia mortală. Acesta a vândut apartamentul, însă, din nefericire, toate eforturile au fost în zadar.

“Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie.

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit.

Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…”, i-a dezvăluit chef-ul prezentatoarei Iuliana Marciuc la “Destine ca-n filme”.

Secretele unei pâini de casă

Adauga un comentariu