Local

Iată cine sunt autorii jafului de la Tomeşti! Toţi au fost reţinuţi, iar astăzi află dacă vor fi arestaţi! Jbec, Pyti şi Niculiță au dat tunul de 200.000 de lei (Exclusiv)

Publicat: 06 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cine sunt autorii jafului de la Tomeşti Toţi au fost reţinuţi iar astăzi află dacă vor fi arestaţi Jbec Pyti şi Niculiță au dat tunul de 200.000 de lei Exclusiv
Iosif Imbrișcă, Ciprian Susanu şi Alexandru Niculiță sunt cei trei autori ai jafului produs în comuna Tomeşti din judeţul Iaşi

Iosif Imbrișcă, Ciprian Susanu şi Alexandru Niculiță sunt cei trei autori ai jafului produs în comuna Tomeşti din judeţul Iaşi. Aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar astăzi, 6 ianuarie 2022, urmează să afle dacă vor fi arestaţi pentru 30 de zile.

Un patron de sală de jocuri de noroc din Iași s-a trezit în apropierea Crăciunului fără o adevărată avere. Sergiu Alexandrache este un tânăr care are afaceri în Tomești. Cum totul i-a mers bine în ultima perioadă, a ridicat o vilă impozantă și a pus deoparte o sumă frumușică de bani. Pentru ca bunurile sale să fie în siguranță, el și-a cumpărat și un seif. Pe 21 decembrie 2021 avea să constate că toate bunurile sale au dispărut. Supărat din cale-afară, a mers la Poliție să ceară ajutor.

Bijuterii din aur și ceasuri furate din casa afaceristului

Pe fir au intrat cei de la Serviciul de Investigații Criminale, care, în scurt timp, au pus cap-la-cap toate informațiile pe care le-au obținut și au conturat un cerc de suspecți. Ieri, polițiștii au efectuat percheziții și au dus mai multe persoane la audieri. Astfel, „mascații” au descins în mai multe locuri și au oprit în trafic un autoturism.

Polițiștii ieșeni au transmis că au primit ajutor din partea colegilor din județul Neamț.

„Pe 5 ianuarie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat 8 percheziții domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat din locuință. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în seara zilei de 21 decembrie 2021, 2 bărbați din județul Neamț ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din comuna Tomești, de unde ar fi sustras bani în lei și valută, bijuterii din aur, ceasuri și obiecte vestimentare, prejudiciul estimat fiind de peste 200.000 de lei. Cinci persoane au fost duse la sediul Poliției, pentru cercetări.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști pe raza județelor Iași și Neamț, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bijuterii și bani. La acțiune au participat luptători ai SAS Iași, polițiști din cadrul IPJ Neamț și jandarmi ai IJJ Iași. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adauga un comentariu