Cancan

Iată cum arată Alina Gabor, sora cea mare a Monicăi și a Ramonei. Unde s-au reunit Alina și Ramona

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cum arată Alina Gabor sora cea mare a Monicăi și a Ramonei. Unde s-au reunit Alina și Ramona
Alina Gabor a mers recent cu Ramona în Italia unde au petrecut mai multe clipe de neuitat

Ramona și Alina Gabor au petrecut recent o vacanță de neuitat în Italia, unde s-au bucurat de o revedere emoționantă. Din păcate, sora lor celebră, Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, nu a putut fi prezentă alături de ele.

Fiecare dintre surorile Gabor a ales un drum diferit în viață. Monica Columbeanu a ales să trăiască în Statele Unite, unde duce o viață confortabilă. Ramona Gabor, în schimb, se bucură de un stil de viață luxos în Dubai. Cea mai mare dintre surori, Alina, a preferat să rămână în România, stabilindu-se în Bacău, departe de lumina reflectoarelor.

Iată cum arată Alina Gabor

Ramona Gabor a fost cea care a distribuit cu fanii o imagine în care apare împreună cu sora ei mai mare, Alina, la Scala din Milano, unde au mers la un spectacol. Alina este singura care și-a păstrat viața într-o discreție totală, preferând să rămână în România și să ducă o viață modestă alături de soțul ei, în timp ce surorile ei trăiesc o viață luxoasă și fără griji.

Deși viața le poartă pe meleaguri diferite, surorile Gabor fac tot posibilul să mențină legătura. Ultima lor reuniune completă a avut loc în 2021, când Monica a vizitat România. Călătoria s-a încheiat cu o escală în Dubai, unde s-a alăturat surorilor sale, Alina și Ramona.

Ramona Gabor a sărbătorit Crăciunul la Bacău, anul trecut, după o absență de 10 ani. De peste zece ani, modelul locuiește în Dubai.

„După un deceniu în care am evitat ecourile Crăciunurile dinaintea decesului mamei, anul acesta a marcat decizia de ultim moment de a mă reîntoarce acasă. În mijlocul chipurilor familiare ale rudelor și prietenilor din copilărie, am găsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii. Uneori, călătoria înapoi este o îmbrățișare vindecătoare’, scris Ramona Gabor, pe Instagram, la acea vreme.

Ramona Gabor vinde cu 100 de euro parfumurile făcute de ea

După ce a părăsit România acum aproape 15 ani, Ramona Gabor și-a făcut un nume în lumea modei și a afacerilor în Dubai. La doar 20 de ani, Ramona Gabor și-a luat inima în dinți și a decis să își înceapă o nouă viață peste hotare. Plecând din România, ea s-a mutat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Acum, la vârsta de 35 de ani, Ramona strălucește în lumea modei și a afacerilor într-atât de mult, încât ideea de a reveni în țara natală nu își mai găsește loc în planurile ei.

Ramona Gabor este o prezență activă în lumea modei din Dubai, unde își desfășoară activitatea ca fotomodel. Ea este solicitată pentru numeroase contracte de imagine cu branduri de renume și este prezentă la diverse evenimente de prestigiu. În paralel, sora sa, Monica Gabor, și-a dezvoltat propria afacere în Dubai, lansând o linie de parfumuri sub numele său.

Alina Gabor a mers recent cu Ramona în Italia unde au petrecut mai multe clipe de neuitat.

Adauga un comentariu