Cancan ultimă oră

Iată cum arată casa de lux din Petroșani a manelistului Nicolae Guță. Nepoții săi joacă fotbal pe terasă – FOTO

Publicat: 06 dec. 2021
Manelistul are o casă extrem de mare la Petroșani, încât nepoții și-au făcut teren de fotbal pe terasă

Cum arată casa de lux a lui Nicolae Guță. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică de petrecere. De-a lungul anilor, Nicolae Guță a făcut o avere din muzică, iar copiii săi i-au moștenit talentul.

Manelistul are o casă extrem de mare la Petroșani, încât nepoții și-au făcut teren de fotbal pe terasă.

Cum arată casa de lux a lui Nicolae Guță. Nepoții săi și-au făcut teren de fotbal pe terasă

Cum arată casa de lux a lui Nicolae Guță. De-a lungul anilor, Nicolae Guță și-a construit o casă imensă pentru a trăit alături de copiii săi. Manelistul are o vilă la Petroșani, cunoscută drept ”Casa Albă”, datorită felului cum arată. Nicolae Guță și-a dorit ca locuința sa să arate la fel ca reședința Președintelui Statelor Unite ale Americii. Nu i-a ieșit arhitectului acest lucru, dar proprietatea este imensă. Atât de mare încât nepoții săi și-au făcut un teren de fotbal pe terasa vilei.

Nepotul lui Nicolae Guță, pasionat de sport, a decis să facă un mini-teren de fotbal pe terasa de la etajul vilei. Terasa casei lui Nicolae Guță nu este doar unul din locurile preferate ale familiei, ci poate fi transformată și în locație pentru evenimente. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, în plină pandemie de coronavirus. Manelistul și-a invitat prietenii la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale mai mici, eveniment în cadrul căruia tatăl a fost și solist.

Ce avere are Nicolae Guță

Regele manelelor este considerat unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere. Nimeni nu știe exact ce avere a strâns Nicolae Guță de-a lungul anilor. Conform unor surse din media, artistul ar avea conturi în jur de 2 milioane de euro, bani strânși special din cântările pe care le-a avut de-a lungul carierei salei. Cariera i-a adus numai satisfacții manelistului, care nu vine niciodată de la evenimente pe mai puțin de 5.000 de euro.

Potrivit bugetul.ro, artistul are o avere estimată la nu mai puțin de 1,2 milioane de euro, bani care nu se regăsesc în acte. Nicolae Guță are 3 vile în Petroșani, 2 apartamente în centrul Capitalei, o casă în Dămăroaia și o altă casă în Popești Leordeni. De asemenea, Nicolae Guță mai are 3 mașini de lux, dar și câteva kilograme de aur. Toate aceste bunuri nu sunt trecute pe numele manelistului, conform sursei citate mai sus.

Adauga un comentariu