National

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilinca Simion prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire
Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire

Ilinca Simion a publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire de când au devenit părinți pentru prima dată. Iată ce fotografie specială a postat partenera de viață a liderului AUR!

George și Ilinca Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Acum, liderul AUR și soția lui au devenit părinți pentru prima dată. Partenera de viață a politicianului a publicat prima imagine cu fiul lor.

Prima fotografie cu băiețelul Ilincăi și al lui George Simion

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Ilinca Simion a publicat prima imagine cu băiețelul ei și al lui George Simion, dar și un mesaj special. Cei doi părinți radiază de fericire în aceste momente.

Soția liderului AUR l-a îmbrăcat pe fiul ei cu un costumaș, pe care scrie că micuțul își iubește familia, iar pe mănuși scrie că își iubește mama și tatăl. Ei sunt extrem de fericiți și împliniți din toate punctele de vedere.

„Te vom ține mereu de mână, dragostea noastră!  ”, a scris Ilinca Simion la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

George Simion și soția lui au devenit părinți pentru prima dată

George Simion și soția lui au devenit părinți pentru prima dată pe data de 24 aprilie 2024. Soția lui, Ilinca, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Liderul AUR și partenera sa de viață trec printr-o perioadă minunată.

Așadar, cei doi soți se bucură la maxim de aceste momente unice. Tânăra și soțul său, politicianul George Simion, l-au ținut pentru prima dată pe băiețelul lor în brațe. Fericitul tată a distribuit o fotografie de pe patul de spital în care apare alături de femeia cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar aceasta zâmbește larg.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat! (…) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea”, a scris George Simion pe pagina personală de Facebook.

Adauga un comentariu