Cancan

Imagine rară cu fiica Andreei Marin. Violeta este tot mai frumoasă pe zi ce trece

Publicat: 18 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagine rară cu fiica Andreei Marin. Violeta este tot mai frumoasă pe zi ce trece
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, devine tot mai frumoasă pe zi ce trece

Andreea Marin are de ce să fie mândră. Fiica ei, Violeta, nu doar că este foarte talentată și deșteaptă, dar e și foarte frumoasă. La doar 13 ani, pozează ca un adevărat fotomodel.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Violeta, s-a transformat într-o adolescentă superbă și în pas cu moda. La 13 ani, adolescenta este înaltă, brunetă și a luat tot ce este mai bun atât de la mama ei, cât și de la tatăl său, având niște ochi superbi.

Îndrăgita prezentatoarea TV a postat pe pagina sa de Facebook două imagini cu Violeta, semn că este tare mândră de domnișoara în care s-a transformat. Fata vedetei poartă o pereche de blugi deschiși la culoare, rupți în genunchi, un maiou alb și încălțăminte neagră, asortată cu geanta. Ochii albaștri ies în evidență, la fel și părul lung, lăsat pe spate.

„Fericirea mea are chipul ei”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginilor cu fiica ei. Cu siguranță, Violeta ar avea o carieră de succes în modelling, având în vedere că pozează deja ca un fotomodel profesionist.

Violeta își dorește o carieră juridică

Andreea Marin a povestit recent într-un interviu la TV că a fost surprinsă de faptul că fiica sa i-a mărturisit că ar vrea să urmeze cursurile Facultății de Drept.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a mărturisit Andreea Marin, recent, într-o emisiune tv.

Cum se înțelege cu fratele ei mai mare

Recent, Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., a dat un scurt interviu în care a povestit cum se înțelege cu sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin. Radu Ștefan are 18 ani și este student la UNATC, dar și concurent în show-ul „Te cunosc de undeva”, unde se descurcă de minune. Întrebat de cei de la viva.ro despre cum se înțelege cu sora lui mai mică, tânărul a mărturisit că sunt în relații foarte bune și se văd des.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a spus el.

Adauga un comentariu