Local

Imagini de colecţie surprinse la Iaşi! Ion Suruceanu a scos sute de oameni din casă pentru o seară de neuitat la Cafeneaua Piaţa Unirii – FOTO, VIDEO

Publicat: 29 iul. 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Imagini de colecţie surprinse la Iaşi Ion Suruceanu a scos sute de oameni din casă pentru o seară de neuitat la Cafeneaua Piaţa Unirii - FOTO VIDEO
Eveniment inedit la Iași

Ieri seară, 29 iulie 2022, zeci de ieşeni s-au adunat la Cafeneaua Piaţa Unirii pentru a-l asculta pe artistul Ion Suruceanu. Aceştia au petrecut o seară minunată pe care nu o vor uita prea curând.

„Ce seară minunată…
Am fredonat cu toții aseară pe terasa cafenelei alături de Dl Ion Suruceanu, toate romanțele încărcate de emoția fiecărui om ce a dansat, zâmbit și ascultat timp de aproape 50 de ani de carieră.
De o modestie absolută, a îmbrățișat, salutat, dansat și cântat cu tot publicul său mult iubit.
Pe lângă legături de suflet, dans și muzică, dl. Suruceanu a plecat de la Cafeneaua Piața Unirii cu 2 perechi de miri care abia așteaptă să le fie alături în cel mai minunat moment.
Vedeți cât de importante sunt aceste legături?
Cum oamenii vor să repete aceeași experiență iar și iar…pentru că liniștea și zâmbetul pe care muzica o oferă, e de neînlocuit.
Ne simțim onorați că momentele memorabile din viitorul oamenilor se formează aici, la Cafeneaua Piața Unirii
Haideți să mai cântăm odată alături de maestru și totodată să vă arătăm un mic fragment din emoția de aseară.
Cafeneaua este despre tine”, au transmis reprezentanţii CPU Iaşi.

Comentarii
  • Noroc de cafeneaua piata unirii care este o oaza de spiritualitate si cultura avangardista dar cu respectarea curentelor iluministe si renascentiste in general si in mod particular ale cubismului, cheia de bolta a sinergiei sinapselor neuronale, un creuzet in care se formeaza adevarata elita intelectuala a Iasului si nu in ultimul rand locul unde perceptia extrasenzoriala transcende realitatea palpabila prin filtrul prafului de stele. Va multumim din inima pentru ca inca existati!

  • Da, ditamai inagini de colectie! Propun stocarea tuturor imaginilor din Piata Unirii in Arhiva de Aur a televiziunii. Poate candva vor fi de folos avand in vedere foiala extrema din zona.

Adauga un comentariu