Cancan ultimă oră

Imagini de senzație cu Bianca Comănici în rochie de mireasă. Bruneta a stârnit un val de reacții cu noua sa apariție

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini de senzație cu Bianca Comănici în rochie de mireasă. Bruneta a stârnit un val de reacții cu noua sa apariție
Bianca Comănici s-a îmbrăcat într-o rochie de mireasă superbă

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei și-a luat fanii prin surprindere cu ultima fotografie în care apare în rochie de mireasă!

Bianca Comănici se află în fruntea listei celor mai apreciați foști concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, dat fiind faptul că ea a reușit să câștige marele premiu nu o singură dată, ci de două ori!

Bianca Comănici, în rochie de mireasă!

Bruneta are o mulțime de fani în mediul online, care abia aștepată să vadă noi fotografii cu ea, iar de data aceasta au avut parte de o surpiză de proporții.
Bianca Comănici s-a îmbrăcat într-o rochie de mireasă superbă, iar mai apoi a distribuit o fotografie lăsându-i astfel pe toți mască. Respectiva rochie este realizată de cel mai bun designer de rochii de mireasă din România, și anume Aryanna Karen, cea pe care prezentatoarea o ajută cu promovările.

La scurt timp după ce a publicat fotografia, bruneta a pimit nenumărate mesaje din partea internauților, care au complimentat-o în fel și chip, semn că abia așteaptă să o vadă în fața altarului alături de sufletul ei pereche.

Bianca Comănici: „Am nevoie de un bărbat stabil”

Invitată în emisiunea moderată de Ana Maria Ticea, Bianca Comănici și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre viața ei sentimentală. Din punct de vedere profesional lucrurile nu i-au mers niciodată mai bine, însă nu poate spune la fel și despre viața privată.

Bianca Comănici recunoaște, în fața tuturor, că nu găsește un echilibru între carieră și iubire, iar acest factor nu face decât să îi dea foarte mari bătăi de cap.

„La fel de singură ca ultima dată. Din păcate, lucrurile în viața mea…parcă sunt două drumuri separate: carieră și dragoste și tind să merg numai spre carieră, parcă nu pot fi unite și cariera și dragostea. Nu știu de ce. (…) Vreau să mă concentrez mai mult pe carieră și mai puțin pe dragoste.

Eu vreau bărbatul ăla frumos și tânăr și înalt și perfect pentru mine. Nu că nu există, dar nu e ceea ce-mi trebuie. Pentru viitor am nevoie de un bărbat stabil, nu mă interesează aspectul fizic, vreau să mă înțeleg foarte bine cu el. Dacă stai să te gândești, când vine vorba despre o relație și mai ales cu locuitul împreună, trebuie să te înțelegi. Pe lângă dragoste, înțelegerea e cea mai importantă” , a declarat Bianca Comănici în urmă cu ceva timp, în emisiunea WOWzodiac.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu