Titlurile zilei

Imagini terifiante! Un ieșean a măcelărit cu un topor trei sufletele nevinovate! – GALERIE FOTO (ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!)

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 28 Comentarii
Imagini terifiante Un ieșean a măcelărit cu un topor trei sufletele nevinovate  GALERIE FOTO ATENȚIE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL
Laurențiu Ajidaucei, din satul Cornești, comuna Miroslava, este acuzat că ar fi omorât, în cursul zilei de 3 iulie 2022, trei căței

Laurențiu Ajidaucei, din satul Cornești, comuna Miroslava, este acuzat că ar fi omorât, în cursul zilei de 3 iulie 2022, trei căței. O rudă a bărbatului, Gabriel Ștefaniu, susține că Laurențiu Ajidaucei a recurs la acest gest, deoarece câinii i-au mâncat câțiva pui din gospodărie. Nervos, bărbatul a măcelărit cu un topor cele trei sufletele nevinovate și ar fi vrut să mai ucidă încă doi câini, dacă nu intervenea Gabriel Ștefaniu.

Gabriel Ștefaniu, rudă a presupusului criminal, a sesizat polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava, fiind oripilat de fapta comisă de Laurențiu Ajidaucei. Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor, urmând să se efectueze cercetări, astfel încât vinovatul să plătească pentru fapta comisă.

Laurențiu Ajidaucei, acuzat că a măcelărit cu un topor trei câini din gospodăria fratelui său

Gabriel Ștefaniu a asistat cu groază la o serie de scene desprinse parcă din filmele horror. În cursul zilei de 3 iulie 2022, cumnatul surorii sale, Laurențiu Ajidaucei, ar fi ucis cu un topor trei câini, deoarece aceștia i-ar fi mâncat câțiva pui din gospodărie. Bărbatul ar fi vrut să mai omoare încă doi câini, însă a fost oprit la timp.

„În jurul amiezii, l-am auzit pe Laurențiu Ajidaucei că țipa la câini că i-au mâncat puii. Eu eram în casă, nu știam ce se întâmplă, el căuta câinii, pentru că aceștia se ascundeau după niște scânduri. Am auzit zgomot când a dat scândurile alea la o parte și i-a omorât cu toporul. Le-a dat în cap! Criminalul este cumnatul surorii mele. Ea mi-a spus să nu mă bag, că sunt câinii ei. Dar eu nu pot să stau să asist la așa ceva, m-am îngrozit când i-am văzut, urlau și el nu se oprea. Până nu i-a omorât pe toți nu s-a oprit. Am mai salvat eu doi căței, că ei de toți erau cinci. I-a căutat și pe ăia și când l-am întrebat ce face mi-a zis: «Ce vrei, să-ți dau și ție un topor în cap?». Nu știu de ce a făcut asta, el mereu e agresiv, cu copiii lui tot așa face. E o persoană violentă, toți din familia lui sunt așa!”, a declarat Gabriel Ștefaniu.

Ruda presupusului criminal susține că bărbatul ar fi mai comis astfel de fapte și în trecut, fiind o persoană extrem de violentă.

„Stăpânul câinilor ține cu criminalul, pentru că e fratele lui, mi-a zis că nu trebuia să mă bag, că s-a întâmplat în ograda lui și oricum el a vrut să scape de câini. Singura soluție pe care a găsit-o a fost să-i omoare, atâta știu. Nu e primul caz, a mai omorât pisici și mai multe animale. Nu e normal să se întâmple așa ceva, până la urmă, e vorba despre niște suflete”, a adăugat Gabriel Ștefaniu.

Gabriel Ștefaniu: „Un polițist m-a întrebat dacă erau câini de rasă sau nu!”

Gabriel Ștefaniu a sesizat polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava, vrând chiar să cheme și un medic veterinar care să acorde îngrijiri câinilor măcelăriți cu toporul.

„A venit poliția din comună ieri, mi-a luat mie o declarație, dar doar atât. Un polițist m-a întrebat dacă erau câini de rasă sau nu. Eu i-am zis că nu contează dacă erau de rasă sau maidanezi. Mi-au spus să chem un medic veterinar, dar sora mea nu-mi dă voie să fac nimic în acest sens. Nici nu știu ce s-a întâmplat cu cadavrele cățeilor, pentru că mi-a spus că le-a dus de acolo”, a menționat Gabriel Ștefaniu.

Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor.

„La data de 03 iulie a. c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați de către un tânăr, din comuna Miroslava, despre faptul că un consătean i-ar fi omorât trei câini, deoarece aceștia i-ar fi mâncat găinile. În cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Iași au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, iar cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale față de persoana bănuită de comiterea faptelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Persoana care a măcelărit cu un topor cei trei câini riscă să fie pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Comentarii
  • Aici nu vorbim despre o fi mincat ori nu caini puii ci despre inclinatia criminala si usurinta cu care a ucis fara discernamint orice ia iesit in cale !, ori un astfel de dement nu poate fi lasat liber !

  • Toata stima pentru omul care a sunat la politie si nu s-a speriat de imputitura asta si neamurile lui.
    Imi si imaginez nesapalatul putind a hoit nespalat de o luna, la fel ca neamurile care-i tin partea, crapand in el ostropel din pui rahitic, crescut cu gunoaiele din curtea lui darapanata.
    Ideal ar fi sa-l stropeasca cu motorina si sa-l lase sa arda de viu pe un camp.

  • Toata stima pentru omul care a sunat la politie si nu s-a speriat de imputitura asta si neamurile lui.
    Imi si imaginez nesapalatul putind a hoit nespalat de o luna, la fel ca neamurile care-i tin partea, crapand in el ostropel din pui rahitic, crescut cu gunoaiele din curtea lui darapanata.
    Ideal ar fi sa-l stropeasca cu motorina si sa-l lase sa arda de viu pe un camp.

  • Dupa ce ca sunt niste oligofreni violenti, cumnatica este si o mare curva infecta. Se tine de vreo 4 ani de zile cu unul din sat, impreuna cu care isi bate joc de barbata-su despre care spune ca-i impotent si nu-i in stare sa aduca nimic acasa. La un moment dat amantul a si batut-o pentru ca venise cu niste boli si ala a considerat ca nici macar el nu poate umba cu o venerica.

  • Si eu stiu povestea cu cumnata :))) de tot rasu sa-l vezi pe taranul ala cum se da cocos dar are niste coarne de bou de care rade tot satu si toti stiu ca rapanoasa il inseala

  • Așa se recunosc psihopații in sadismul cu care agresează animalele. Pericol ptr societate, sa stea după gratii!

  • Primăriile o freacă, nimeni nu își face treaba , în multe comune se lasă câini liberi multi aduși din alta parte cu mașinii.

  • Tu ai înțeles despre ce este vorba în articol? Niște caini cu stăpân au fost uciși, în curtea în care stăteau, nu erau aduși cu ” mașinii „.
    Mai citește comentariile despre cumnata vagaboanda, alea sunt mai ușor de înțeles, mai scurte și mai hazlii.

  • După ce ca este un handicapat slut, oligofren și nespălat, mai are și un nume de batjocură hoitul asta ambulant.

  • Vrei sa-l încurajezi pe căcatul asta putitor poate te lasă la curva de cumnata-sa? Eu cred c-ai șanse, nespalata ia orice în găuri

  • Dupa figura…

    Pare unu’ din asta care-i da statul ajutor si bani si casa gratis…

    Si sta degeaba toata ziua, toata viata… are nervi si omoara animale

  • Daca statul roman iti ofera bani gratis, casa, tot ce vrei… de ce sa muncesti? O duci bine stand degeaba si facand copii, omorand si animale ca hobby

Adauga un comentariu